Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"U Grmoje su kratke noge!"

Reakcija HDZ-a na prozivke iz Mosta i SDP-a: "Očajnička borba protiv neovisnosti pravosuđa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak ujutro u velikoj akciji USKOK-a i policije uhićeno je više osoba, među kojima je i međimurski župan Matija Posavec, a bivši čakovečki gradonačelnik i saborski zastupnik Stjepan Kovač je pod istragom.

Mostov Nikola Grmoja u petak je kazao kako su uhićenja politički motivirana s namjerom da "skrenu pažnju s afere u Kutini". Uhićenja je kritizirao i SDP-ov Arsen Bauk koji je kazao da "i danas svjedočimo vješto izvedenom manevru DORH-a".

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zanimljiva imena Pogledajte tko se sve našao na HDZ-ovim listama: Stranci prijeti kazna Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati

HDZ je na Facebooku objavio reakciju koju prenosimo u cijelosti:

"Most i SDP zajedno u očajničkoj borbi protiv neovisnosti pravosuđa & razotkrivanja kriminala!

Kako kaže izreka iz doline Neretve: U Grmoje su kratke noge! Tako bi se najjednostavnije mogla ocijeniti još jedna zlonamjerna laž MOST-ova zastupnika, koji insinuira da su današnja uhićenja u Međimurju politički motivirana s namjerom da “skrenu pažnju s afere u Kutini''.
S čega smo “skretali pažnju” kada je 29. svibnja prošle godine, jedva mjesec dana prije parlamentarnih #izbori2020, privedena Josipa Rimac?

Ili kada je početkom godine USKOK naložio policiji izvide u slučaju Ive Žinića. Da “HDZ vlada pravosuđem”, kako stalno insinuiraju SDP i MOST, zar bismo si takvu “reklamu” priuštili u trenucima dok tražimo povjerenje za novi mandat?

Grmoja i njegov oporbeni kolega Arsen Bauk danas su se razotkrili kao zaštitnici kriminala & borci protiv razotkrivanja nezakonitosti. Smeta im činjenica da je pravosuđe u 🇭🇷 danas neovisno, jer to očito nije bio slučaj u mandatu prijašnje, SDP-ove #VladaRH.

Kako navode mediji, SDP-ov saborski zastupnik i bivši čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač sumnjiči se da je inscenirao prijetnje smrću u svrhu kampanje za #lokalniizbori2021. Tada mu je, dok je izgleda besramno glumio plačući pred kamerama zbog 'primljenih prijetnji', podršku došao dati predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

Čekamo Grbinovu reakciju - da vidimo hoće li i on, kao njegov Bauk, dovoditi u pitanje borbu protiv kriminala ili će tražiti odgovornost svojih stranačkih kolega. Jer dosad je Grbin, i to kao pravnik, u više rasprava pao na ispitu iz prava, licemjerno štiteći svoje drugove."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene