Okrivljeni u slučaju Janaf koji se nalaze u Remetincu, još čekaju odgovor na žalbe o istražnom zatvoru o kojima je odlučivalo izvanraspravno vijeće Županijskog suda.

Galerija Ljubo Pavasović Visković Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 5 Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 4 +2 Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 3

Dnevnik Nove TV dobio je na uvid imovinsku karticu razriješene državne odvjetnice Mirele Alerić Puklin, u kojoj je vidljivo da novac za koji je tvrdila da je ušteđevina njezinog supruga nije unesena u imovinsku karticu.

Vezani članci Josip Đakić Đakićeve muke: ''Biti zastupnik nije jeftino, imam i staru majku, nisam je evidentirao u imovinskoj kartici'' Ivana Kekin Objavljena imovinska kartica zastupnice Ivane Kekin: Pogledajte što sve posjeduju ona i suprug

"Tako je, međutim država tvrdi da to nije bio njihov novac", rekao je odvjetnik Gorana Puklina Ljubo Pavasović Visković.

No pitanje je, kako je to muževa ušteđevina, ako nije njihov novac.

"Gledajte ne bih banalizirao ovaj problem na razini imovinske kartice jer ako smo na razini imovinske kartice onda sam ja presretan. Mi imamo ovdje jednu ozbiljnu inkriminaciju u odnosu na Gorana Puklina i priča o tome da li je netko nešto prijavio u imovinskoj kartici ili nije mislim da je u ovom kontekstu deplasirana", dodao je Pavasović Visković.

Goran Puklin obuhvaćen je istragom Uskoka u kojoj je osumnjičen da je Kovačeviću pomogao u skrivanju četiri i pol milijuna kuna.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju