Obavijesti Video Pretražite Navigacija
4,5 milijuna kuna

Razriješena državna odvjetnica Mirela Alerić Puklin u imovinskoj kartici nije navela muževu ušteđevinu

Ljubo Pavasović Visković
Ljubo Pavasović Visković DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 5 Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 5 Foto: DNEVNIK.hr Ljubo Pavasović Visković Ljubo Pavasović Visković Foto: DNEVNIK.hr Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 4 Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 3 Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Nastavak afere Janaf - Sutkinja i imovinska kartica - 2 Galerija 1/6 >>
Okrivljeni u slučaju Janaf koji se nalaze u Remetincu, još čekaju odgovor na žalbe o istražnom zatvoru o kojima je odlučivalo izvanraspravno vijeće Županijskog suda.

Dnevnik Nove TV dobio je na uvid imovinsku karticu razriješene državne odvjetnice Mirele Alerić Puklin, u kojoj je vidljivo da novac za koji je tvrdila da je ušteđevina njezinog supruga nije unesena u imovinsku karticu.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Vila na Dedinju Rupe u Dodikovoj priči o kupovini luksuzne nekretnine u Beogradu: Odakle mu gotovo 10.000 eura mjesečno za vraćanje kredita? Gordan Grlić Radman Na rate Grlić Radman zaboravio u imovinskoj kartici prijaviti milijune kuna, poznato i koliko će ga to koštati

"Tako je, međutim država tvrdi da to nije bio njihov novac", rekao je odvjetnik Gorana Puklina Ljubo Pavasović Visković.

No pitanje je, kako je to muževa ušteđevina, ako nije njihov novac.

"Gledajte ne bih banalizirao ovaj problem na razini imovinske kartice jer ako smo na razini imovinske kartice onda sam ja presretan. Mi imamo ovdje jednu ozbiljnu inkriminaciju u odnosu na Gorana Puklina i priča o tome da li je netko nešto prijavio u imovinskoj kartici ili nije mislim da je u ovom kontekstu deplasirana", dodao je Pavasović Visković.

Goran Puklin obuhvaćen je istragom Uskoka u kojoj je osumnjičen da je Kovačeviću pomogao u skrivanju četiri i pol milijuna kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene