Ivana Ninčević Lesandrić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Ivana Ninčević Lesandrić (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iz splitske bolnice poručuju da još uvijek traje interna istraga vezana za optužbe Mostove zastupnice Ivane Ninčević Lesandrić te da nije istina da će tužiti Mostovu zastupnicu zbog klevete.


Iako su se danas u pojedinim medijima pojavile neslužbene informacije o tome da splitski KBC namjerava tužiti Mostovu zastupnicu Ivanu Ninčević Lesandrić zbog klevete, v. d. ravnatelja bolnice Julije Meštrović tu je informaciju za Dnevnik Nove TV demantirao.

Vezani članci Most u Splitu Facebook grupa upozorava na opasan most u Splitu: "Sanirajte ga prije nego nekome što padne na glavu" Identifikacija Riječke majke - 5 Povijesni događaj u Splitu, potvrđen identitet sto godina starih posmrtnih ostataka: "Nema znanstvenika koji nije čuo za ovo otkriće"

"Nije istina da će KBC Split tužiti Ivanu Ninčević Lesandrić", kazao je u telefonskom razgovoru v. d. ravnatelja KBC-a Julije Meštrović.

Dodao je da bolnica još uvijek nije završila sa svojom internom istragom, pa ni sami rezultati još nisu poznati. 

Kazao je da ne želi požurivati rad kolega koji se bave tim slučajem, već da posao obave kvalitetno i u skladu s propisima. 

Podsjetimo, Mostova zastupnica nedavno je šokirala hrvatsku javnost kad je u Hrvatskom saboru rekla kako je nedavno završila na hitnoj zbog spontanog pobačaja. Dan poslije izjavila je kako se radi o splitskoj bolnici, a iz te je bolnice priopćeno kako nije istina da joj je kiretaža napravljena bez lokalne anestezije te da ta ustanova ima realne pokazatelje da radi vrhunsku medicinu i da se "takvim objavama njihove pacijentice neopravdano dovode u stanje zabrinutosti i nepovjerenja prema bolnici".

Ravnatelj splitskog KBC-a dao je nalog Povjerenstvu za unutarnji nadzor da ispita slučaj kiretaže u toj bolnici.

Dirljiva priča Ane Mari i Dina: Borba mlade obitelji kojoj pomaže cijela Hrvatska

Emotivna poruka Dejana Lovrena: ''Znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao''

Bila je prijateljica vlasnika Leicestera: U stravičnoj nesreći poginula je i lijepa misica