Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostojić:

'Vrijeme ide, a vi niste još našli tko je uradio jubilarnu stotisućitu svastiku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bio sam uvjeren da će slučaj 'svastika', osim otkrivenih za sramoćenje Hrvatske koji su već osuđeni, biti riješen do kraja prvog dan nakon što mene uklone, napisao je Ostojić.

Kada je u Saboru napokon izabran za predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, Ranko Ostojić dobio je podršku 81 saborskog zastupnika. Za njega su glasovali i zastupnici Mosta, svi osim Mira Bulja. Kada je obrazlagao zašto nije dao glas Ostojiću, Bulj je, među ostalim, naveo neriješeni problem svastike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostojić optimističan Policija na tragu rješavanja slučaja svastike na Poljudu: 'Nitko se s tim ne može igrati ' Slika nije dostupna 'Neka se sjete' Ostojić za događaje s Poljuda prozvao HNS: 'Oni su podružnica HDZ-a'

O svastici je na Facebooku danas pisao Ranko Ostojić

'Bio sam uvjeren da će slučaj 'svastika', osim otkrivenih za sramoćenje Hrvatske koji su već osuđeni, biti riješen do kraja prvog dan nakon što mene uklone. Bez obzira što to ne rješava ministar, moje pitanje za novu vlast je kad ćete riješiti tko su crtači...raspisao sam i nagradu , a još ništa...vrijeme ide, a vi niste još našli tko je uradio jubilarnu stotisućitu svastiku', napisao je Ostojić.

Podsjetimo, kukasti križ na travnjaku Poljuda osvanuo je sredinom lipnja prošle godine, u vrijeme utakmice Hrvatske i Italije

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene