Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitao Bandiću

Ostojić priznao poraz: S Bandićem će nam trebati jako, jako puno sreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Rajko Ostojić priznao je izborni poraz te je čestitao svom protukandidatu Milanu Bandiću na pobjedi. Ipak, smatra kako će Zagrepčanima tijekom sljedeće četiri godine trebati 'jako, jako puno sreće'.

Manje od sat i pol nakon zatvaranja birališta, kandidat SDP-a i koalicijskih partnera za gradonačelnika Zagreba Rajko Ostojić priznao je poraz u srazu s aktualnim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana

'Očito je da većina birača želi da sve ostane po starome i da ništa ne treba mijenjati. To su rekli oni koji su izašli, ali i oni koji nisu', rekao je Ostojić u svom izbornom stožeru.

>> Veliki preokret u Osijeku: Vrkić srušio Bubala! SDP dobio i Vukovar i Split!

Zatim je čestitao Milanu Bandiću na pobjedi. 'Želim mu dobar i uspješan rad, zbog svih naših građanki i građana. Ali trebat će nam jako jako puno sreće', dodao je.

Ostojić je uputio zahvalu svima koji su dali glas za njega, svojim zamjenicima, medijima te protukandidatima koji su se odazvali predizbornim sučeljavanjima.

'Želim uputiti ispriku ako sam gestom ili govorom ne daj Bože nekoga uvrijedio', napomenuo je Ostojić ipak ističući kako vjeruje da je njegova kampanja bila zasnovana na činjenicama i u tom smislu čista.

Na kraju je uputio i zamolbu. 'Gospodo, izlazite na izbore! Jer ako ne izađete, odlučuje netko drugi. Zamolba medijima - nastavite i dalje korektno raditi. Zamolba protukandidatima - izađite na sučeljavanje', zaključio je Ostojić.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene