Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radno vrijeme za blagdan

Ako planirate šoping u zadnji tren, provjerite koje trgovine su otvorene i do kada možete kupovati

Trgovina/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Trgovina/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Na blagdan Svih svetih dio trgovina zatvorit će svoja vrata za kupce, a većina će raditi kao nedjeljom. Donosimo radno vrijeme trgovina u petak, 1. studenog.

Kauflandove trgovine rade po nedjeljnom radnom vremenu. Detaljnije o radnom vremenu najbliže poslovnice možete vidjeti ovdje.

Pročitajte i ovo Ilustracija 17. ožujka Provjerili smo koje su trgovine otvorene ovu nedjelju Zatvorene trgovine u Varaždinu - 1 zakon o trgovini FOTOGALERIJA Jeste li obavili kupnju na vrijeme? Pogledajte kako danas izgledaju trgovine i šoping-centri diljem zemlje

Plodine na blagdan Svih Svetih rade po nedjeljnom radnom vremenu. Više možete vidjeti ovdje.

Lidl u Zagrebu uglavnom radi do 14, 18 ili 21 sat, a radno vrijeme poslovnica možete vidjeti ovdje.

Konzum uglavnom radi do 13 ili 14 sati, a neke od trgovina ostaju zatvorene, ovisno o mjestu. Detaljnije radno vrijeme Konzumovih trgovina pogledajte ovdje.

Trgovine Spar i Interspar rade po uobičajenom radnom vremenu za nedjelju. Detaljnije podatke o radnom vremenu možete pogledati ovdje.

Arena Centar je na blagdan Svih svetih otvoren. Trgovine i kafići rade redovnim radnim vremenom. Ne rade PBZ, FINA, javni bilježnik i Hrvatska pošta. Više informacija je na ovom linku.

Prodavaonice Avenue Malla većinom su zatvorene, no detaljnije pogledajte ovdje. City Center One East 1. studenog ne radi, no poslovnica Interspara u tom trgovačkom centru otvorena je od 8 do 14 sati. Westgate Shopping City je na blagdan Svih svetih zatvoren.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene