Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Radeljak: Ne treba mi pomoć socijalnih radnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Činjenica je da je moje dijete zlostavljano od moje bivše supruge. Da nije istina, ne bih to tvrdio', rekao je Josip Radeljak u emisiji 'Tema dana s Hloverkom'.

Uz Radeljaka, u emisiji je gostovala i dječja pravobraniteljica Mila Jelavić. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivni intervju Dolores Lambaša: Jadranka Kosor je urgirala za malu Lanu Slika nije dostupna Dolores čitala dijelove knjige 'Život u paklu': Vlatka je vikala da sam debil kao moja mama

Radeljak je izjavio kako mu se zgadilo trgovanje intimnim podacima koje je Vlatka Pokos prodala jednom magazinu za 75 tisuća kuna.

'Ne mislim ništa loše o Vlatki. Mislio sam da voli mene i dijete. Tražio sam nekoga tko će prihvatiti malenu. No, ispalo je da ju je Vlatka zlostavljala', rekao je Radeljak, naglasivši kako je djevojčica isključivi razlog njihovog bračnog brodoloma.

>> Vlatka Lanu tukla 'po guzi', Dikan veli ne samo 'po guzi'

>> 'Slučaj Radeljak izložio je javnosti malodobno dijete'

>> Uplakana Vlatka kaže da Dikan sve laže

Upravo je izlaganje maloljetne djevojčice i bila tema emisije u kojoj je sudjelovala i dječja pravobraniteljica koja je istaknula problem prevelikog pojavljivanja malene Lane u medijima.

Radeljak je ustvrdio kako je medijska eksponiranost za sada neizbježna te da je on dužan javnosti objasniti o čemu se uistinu radi. Prema njegovim riječima, najveći problem je zlostavljanje djevojčice od strane njegove bivše supruge.

Tvrdi kako je zbog tog razloga proteklih šest mjeseci bio u kontaktu s gospođom Flander iz Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba koja mu je davala savjete te razgovarala s Vlatkom.

'Gospođa Flander ima i pismene prijave koje sam napisao. No, čitav taj moj angažman nije uspio. Jednog dana me nazvala i rekla kako 'diže ruke', kako ne može više ništa poduzeti', rekao je Radeljak.

Na upit hoće li se odazvati pozivu Centra za socijalnu skrb, Radeljak je potvrdno odgovorio te još jednom istaknuo kako misli samo na svoje dijete te da je kao otac jači od tri majke koje bi ga čuvale.

'Ne treba mi pomoć socijalnih radnika, ali ću otići na razgovor', zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene