Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na otvorenom

Pusti mašti na volju! Pet aktivnosti koje bude kreativnost i podižu raspoloženje

XIAOMI Redmi Note 9S
XIAOMI Redmi Note 9S PR
Aktualno Galerija XIAOMI Redmi Note 9S XIAOMI Redmi Note 9S Foto: PR iPhone SE iPhone SE Foto: PR HP Smart Tank HP Smart Tank Foto: PR Epson L3160 Epson L3160 Foto: PR +25 Epson L5190 Galerija 1/30 >>
Ponekad upadnemo u kolotečinu pa zaboravimo stati i jednostavno uživati u malim stvarima u životu. Probudite se s proljećem i posvetite se aktivnostima koje bude kreativnost i podižu raspoloženje.

 

1) Fotografiranje i snimanje

Ako želite na zabavan način probuditi svoju kreativnost, fotografiranje ili snimanje prava je aktivnost za vas. Svakako preporučujemo da stvarate uspomene i stječete nove vještine u prirodi jer boravak na otvorenom sam po sebi poboljšava raspoloženje i povećava količinu vitamina D, koji je tijelu prijeko potreban. Buđenje prirode u proljeće neka vas inspirira za fotografiranje ili snimanje. Izađite iz svakodnevne rutine i pogledajte stvari iz drugog kuta. Fotografirajte okolinu ili svoje bližnje i podijelite fotografije s onima koji trenutačno nisu s vama. Osim što ćete time usrećiti sebe, donijet ćete veselje i drugima. Okušajte se i u snimanju. Osim klasičnih videozapisa koje možete napraviti s pametnim mobitelom, isprobajte nešto novo i pokušajte savladati vožnju drona ili snimanje sportskom gopro kamerom. Proizvode uz koje ćete doživjeti novo iskustvo i uz to se dobro zabaviti potražite u Linksu, koji je pripremio posebnu ponudu za proljeće.

2) Izrada albuma

Nakon što ste napunili memoriju svog pametnog mobitela fotografijama, sjednite u hlad i od njih izradite album. Mnoštvo je aplikacija i online stranica koje vam u tome mogu pomoći. Takav personalizirani album izradite za sebe ili ga poklonite obitelji ili prijateljima. Ako ste više tip osobe ''uradi sam'', možete napraviti album od nule. Koristite šarene papire, karton i fotografije koje ste isprintali na printeru. U izradi neka vam pomognu članovi obitelji, iskoristite taj trenutak da se povežete s njima. Osjećaj postignućakada budete gotovi može nadmašiti jedino osjećaj listanja tog albuma za godinu dana.

3) Ples

Izvijanje tijela u ritmu glazbe vrlo je zabavna i učinkovita terapija. Nije tajna da nas plesanje čini sretnima. Ono doslovno povećava razinu endorfina, odnosno hormona sreće koji poboljšava raspoloženje i pomaže nam da se borimo protiv stresa. Plesom povećavamo i kapacitet pluća, jačamo kardiovaskularni sustav i srce. Nemojte se opterećivati kako izgledate, otpustite kočnice i zabavite se. Plesanjem u dvorištu ili na balkonu mogli biste inspirirati i susjede da vam se pridruže u kolektivnom podizanju raspoloženja. Jedino što vam još preostaje jest da pronađete glazbu koja vas najviše veseli i pustite je na maksimum. U podizanju atmosfere mogli bi vam pomoći i bluetooth zvučnici uz koje ćete se osjećati kao da ste na proljetnom festivalu.

4) Online druženja

Ako proteklih mjesec dana niste zavoljeli ili isprobali online druženja, još se uvijek stignete ubaciti u vagon koji donosi to novo iskustvo. Prijenosno računalo ili pametni mobitel osnovno je sredstvo koje vam treba za tu opuštajuću i oslobađajuću aktivnost, a ako vas zastarjela tehnologija u tome sprječava, možda je vrijeme da uložite u novu. Vrhunske proizvode poznatih brendova potražite u Linksu, koji u svojoj proljetnoj priči ima sve što vam treba za online druženja, ali i više od toga. Poznato je da nas dragi ljudi pune pozitivnom energijom. Stoga dogovorite druženje s osobama koje su kilometrima udaljene, sjednite u prirodu i uz sunce, cvrkut ptica, divne boje koje nam proljeće pruža, uživajte u razgovoru s najmilijima.

5) Nintendo wii

Mnogi su posljednjih nekoliko tjedana uživali u radostima NES igara, vjerojatno u nastojanju da nedostatak vanjske aktivnosti zamijene onom virtualnom. Iako na prvu djeluje kao muški izbor, NintendoWii sigurno se našao i u ženskim rukama. Ova aktivnost budi kompetitivnostkoja sadrži motivaciju i pomicanje vlastitih granica i omogućava nam da uživamo u trenutku. Pasivno gledanje serija ili filmova ponekad nije loše zamijeniti igranjem igara, posebno ako želite iskoristiti sve mogućnosti novog televizora.



Pusti mašti na volju i izaberi računalo, smartphone, sportsku kameru, dron i mnoge druge zabavne stvari po posebnoj ponudi u Linksovoj proljetnoj priči.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene