Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lapsus zadarskog nadbiskupa

VIDEO Puljić Gotovinu na misi pozdravio kao 'viteza od Pakistana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarskom nadbiskupu Želimiru Puljiću tijekom pozdrava generalu Anti Gotovini za vrijeme svečane mise, potkrao se lapsus. Pozdravio je Gotovinu kao 'viteza od Pakistana'.

'Jedan je od njih danas je među nama, slavni vitez od Pakistana, oprostite, Pakoštana, Ante Gotovina', rekao je tijekom pozdrava generalu Gotovini nadbiskup Puljić, ali se istog trena i ispravio.

Pročitajte i ovo Papa Franjo predvodi misu za Veliki Petak - 1 Pati od respiratornih problema Papa Franjo na misu stigao u invalidskim kolicima: Nije mogao obred započeti na uobičajen način Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile"

>> Gotovina pred tisućama Zadrana: Svanulo je, jutro je u Hrvatskoj!

Puljić je okupljenim vjernicima i generalu Gotovini pojasnio kako se župnik u Pakoštanima zna na telefon javljati riječima 'ovdje župni ured Pakista'. Njegova duhovita usporedba i lapsus izazvali su blagi smijeh, no misa je nakon toga nastavljena normalnim tijekom.

General Gotovina na misu u katedralu Sv. Stošije je stigao nakon prijema u županiji i u pratnji svih gradonačelnika i načelnika u Zadarskoj županiji. Svečana misa održana je povodom Dana grada Zadra i blagdana nebeskog zaštitnika Sv. Krševana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene