Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napad u trgovini

Puljak o ubojstvu u Splitu: "Šutnja i zatvaranje očiju pred nasiljem nije rješenje. Prijavite nasilnike!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Splita Ivica Puljak komentirao je ubojstvo u Splitu.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak komentirao je ubojstvo u Splitu. Podsjetimo, zaposlenica trgovine u Poljičkoj ulici u Splitu preminula je u bolnici nakon što ju je u utorak poslijepodne nožem na radnom mjestu napao muškarac koji je uhićen. Riječ je o žrtvinom izvanbračnom partneru.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak i Bojan Ivošević Teške optužbe Puljak o napadu na Ivoševića: "Sačekušu su napravili policajci u dogovoru s kriminalcima" Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju"

"Sve nas je zgranulo ubojstvo koje se jučer dogodilo u jednom trgovačkom lancu u Splitu.

Često svjedočimo tome da se nasilje nad ženama opravdava, relativizira i interpretira na razne načine koje dodatno viktimiziraju žrtvu. A onda kada se dogodi jedno ovakvo svirepo ubojstvo zanijemimo i pitamo se kako je ovo moguće u našoj zemlji i u našem gradu u 21. stoljeću.

Šutnja i zatvaranje očiju pred nasiljem nije rješenje. Prijavite nasilnike! Izražavam duboku sućut obitelji preminule žrtve. Nasilnicima nije mjesto među nama!", napisao je splitski gradonačelnik na Facebooku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene