Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Normalizacija odnosa

Prvi potez povjerenika Ante Ramljaka rezultirao uspjehom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Dukata je stiglo službeno priopćenja o normalizaciji poslovnih odnosa s Konzumom.

Zagrebački Dukat nastavlja isporučivati cjelokupni asortiman u trgovine Konzuma te  potrošači na prodajnim mjestima Konzuma, kao i do sada, mogu pronaći uobičajeni asortiman Dukata, stoji u priopćenju koje je stiglo iz Dukata.

Normalizacija poslovnih odnosa s Konzumom posljedica je uspostavljenog dijaloga i povjerenja između dobavljača, Vlade i Vladinog povjerenika, gospodina Ante Ramljaka, koji se tijekom dana sastao s dobavljačima i bankama.
 
"Vjerujem kako je Vlada novim zakonskim okvirom omogućila stabilizaciju hrvatskog gospodarskog sustava u kojem će slučaju banke osigurati priljev novih financijskih sredstava dok će mjeničnu izloženost dobavljača prema bankama tretirati kao dug sustava Agrokora", rekao je Alen Fontana, direktor Dukata.
 
Isto tako, Dukat će i nadalje otkupljivati sve svježe sirovo mlijeko svojih kooperanata te preuzeto mlijeko redovno plaćati u ugovorenim rokovima, kako je to bilo i do sada, zaključeno je u priopćenju.
 

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 Novi problemi Može li se novo vještačenje za Agrokor završiti u godinu dana? DORH dobio rok i zadatak, neki sumnjaju da je to moguće Ivica Todorić - 2 Preokret Vrhovni sud odbio zahtjev DORH-a u slučaju Agrokor: Vještačenje ostaje zakonit dokaz

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene