Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Dukata je stiglo službeno priopćenja o normalizaciji poslovnih odnosa s Konzumom.


Zagrebački Dukat nastavlja isporučivati cjelokupni asortiman u trgovine Konzuma te  potrošači na prodajnim mjestima Konzuma, kao i do sada, mogu pronaći uobičajeni asortiman Dukata, stoji u priopćenju koje je stiglo iz Dukata.

Normalizacija poslovnih odnosa s Konzumom posljedica je uspostavljenog dijaloga i povjerenja između dobavljača, Vlade i Vladinog povjerenika, gospodina Ante Ramljaka, koji se tijekom dana sastao s dobavljačima i bankama.
 
"Vjerujem kako je Vlada novim zakonskim okvirom omogućila stabilizaciju hrvatskog gospodarskog sustava u kojem će slučaju banke osigurati priljev novih financijskih sredstava dok će mjeničnu izloženost dobavljača prema bankama tretirati kao dug sustava Agrokora", rekao je Alen Fontana, direktor Dukata.
 
Isto tako, Dukat će i nadalje otkupljivati sve svježe sirovo mlijeko svojih kooperanata te preuzeto mlijeko redovno plaćati u ugovorenim rokovima, kako je to bilo i do sada, zaključeno je u priopćenju.
 

Vezani članci Slika nije dostupna Agrokor ipak nastavlja suradnju s Dukatom Slika nije dostupna 'Agrokor mora povući odluku ili slijedi kazna'