Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRičom do uspjeha

Najzanimljiviji govornici i stručnjaci podijelit će svoje znanje o uspješnoj komunikaciji u odnosima s javnošću

PRpitch održava konferenciju o odnosima s javnošću (Foto: PR)
PRpitch održava konferenciju o odnosima s javnošću (Foto: PR) Foto: PR
Tvrtka PRpitch organizira drugu konferenciju o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike. Na konferenciji će se moći zanimljive govornike poput bivšeg predsjednika RH Stjepana Mesića, zamjenice zagrebačkog gradonačelnika Olivere Majić te Ivane Crnić, glasnogovornice Ureda predsjednice RH.

PRpitch će u četvrtak u zagrebačkom hotelu The Westin održati drugu konferenciju o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike. Konferencija će početi u 9:20, a sudjelovat će i neki od najzanimljivijih govornika poput bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića, zamjenice zagrebačkog gradonačelnika i ekonomske stručnjakinje Olivere Majić te Ivane Crnić, glasnogovornice Ureda predsjednice RH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otišla Ivana Grljak Nikola Jelić imenovan novim glasnogovornikom Vlade Slika nije dostupna Reakcije na riječi premijera PR agencije zgrožene i šokirane odlukom Vlade: 'To je suprotno praksi u EU!'

Na konferenciji će govoriti i mnogobrojni stručnjaci odnosa s javnošću i srodnih područja, među kojima su Daria Mateljak, direktorica tvrtke Hauska & Partner CoRe za Hrvatsku, Marina Čulić Fischer, direktorica tvrtke Dialog komunikacije te Mirela Španjol Marković, direktorica tvrtke Ciceron komunikacije.

PRičom do uspjeha

Cilj konferencije PRpitch je poduzetnicima i obrtnicima približiti važnost odnosa s javnošću i poučiti ih kako im komunikacija može pomoći u razvoju poslovanja. Zato je moto konferencije - PRičom do uspjeha.

Konferencija je namijenjena poduzetnicima, obrtnicima, menadžerima, zaposlenicima u odnosima s javnošću i marketingu te svima koji žele poboljšati svoju komunikaciju. Zahvaljujući natječaju za studente, sudionici konferencije doznat će kako komuniciraju mladi.

Organizator konferencije je prvi hrvatski portal za odnose s javnošću PRglas, a partner Talijansko-hrvatska gospodarska komora (THGK).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene