Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strahuju od ljetnih mjeseci

Prosvjed u Metkoviću: ''Mi smo građani trećeg reda''

Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prosvjed u Metkoviću (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Mještani koji žive uz samu granicu u Metkoviću, neki doslovce na ničijoj zemlji, iako račune plaćaju Hrvatskoj smatraju kako će za vrijeme većeg priljeva vozila nastavljati velike gužve i zastoji, a ponajviše strahuju od ljetnih mjeseci.

Potporu prosvjednicima u Metkoviću došli su dati Mostovci Božo Petrov i Nikola Grmoja. Na HDZ-ove optužbe kako su oni krivi za nered - tvrde da su još 2013. godine Ministarstvo financija, koje je odgovorno za ovaj granični prijelaz, upozoravali na probleme.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije

''Kad sam bio gradonačelnik ponudio sam da se jednostavno pomakne 100 -150 metara naprijed, gdje postoji prirodno proširenje, gdje postoji mogućnost da se naprave tri trake da sve bude kvalitetnije, nisu ni odgovorili na to'', rekao je Petrov.

''Mi koji ljudi ovdje živimo, znači 500 metara gore i dolje, s nama se ne suosjeća, nas se ne respektira, mi smo građani trećeg reda, a bitan je faktor Europska unija i vrata EU među našim kućama'', kazao je Nikola iz Metkovića.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene