Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao ribar iz Cavatata

Pronađena barka, nastavlja se potraga za ribarom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas u 00,14 sati Županijski centar 112 Dubrovnik zaprimio je dojavu da se 64-godišnji ribar iz Župe dubrovačke, koji je jučer oko 18 sati isplovio u ribarenje u akvatorij Cavtata, nije vratio.

Centar 112 o nestanku ribara odmah je obavijestio dubrovačku policiju i nacionalnu središnjicu za traganje i spašavanje koji su aktivirali potragu. Tako je za ribarom noćas tragala  Lučka kapetanija i potpomognuta snagama policijskih djelatnika. Potraga je prekinuta u 02:18 sati, a ponovno je započela jutros u 05:45 sati

Pročitajte i ovo Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su" Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Tijekom noći i jutra, posredstvom DC 112, u dva navrata je i lociran mobitel nestalog ribara. 'Jutros u 8,00 sati pronađena je barka s kojom je 64-godišnji ribar isplovio, no spasioci nisu pronašli muškarca te se potraga nastavlja ', rekla je Marija Gjenero, glasnogovornica dubrovačke policije. U traganje za nestalim ribarom uključen se i helikopter.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene