Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvao eksploziju plina

Pronađen osumnjičenik za ubojstvo supruge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
46-godišnji Vedži Sinani, koji je osumnjičen da je u Bjelovaru ubio suprugu, pronađen je danas u 13,15 sati kod Daskatice, na čazmanskome području, neposredno nakon što je u vozilu kojim se koristio izazvao eksploziju ukapljenog plina iz plinske boce.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u bjelovarsku Opću bolnicu, a još se ne zna koliko je teško ozlijeđen. Na mjestu eksplozije očevid traje, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas Stravična nesreća kod Bjelovara: Muškarac (30) traktorom pregazio dijete Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama

37-godišnja Bjelovarčanka R.S. umrla je u bjelovarskoj Općoj bolnici 20-ak minuta poslije ponoći od ubodnih rana nožem, priopćila je jutros bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

>> Nožem usmrtio suprugu pa pobjegao

Tragedija se dogodila sinoć oko 22 sata u obiteljskoj kući u Ulici Ante Kovačića u Bjelovaru, gdje su se 46-godišnji Vedži Sinani i njegova 37-godišnja supruga posvađali, nakon čega ju je kuhinjskim nožem nekoliko puta ubo, a zatim se automobilom odvezao u nepoznatom smjeru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene