Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

46-godišnji Vedži Sinani, koji je osumnjičen da je u Bjelovaru ubio suprugu, pronađen je danas u 13,15 sati kod Daskatice, na čazmanskome području, neposredno nakon što je u vozilu kojim se koristio izazvao eksploziju ukapljenog plina iz plinske boce.


Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u bjelovarsku Opću bolnicu, a još se ne zna koliko je teško ozlijeđen. Na mjestu eksplozije očevid traje, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Vezani članci Požar kod Bjelovara - 3 U požaru kod Bjelovara izgorjela obiteljska kuća, pretpostavlja se da je izbio zbog neispravnog dimnjaka Slika nije dostupna U selu kraj Bjelovara proboden mladić

37-godišnja Bjelovarčanka R.S. umrla je u bjelovarskoj Općoj bolnici 20-ak minuta poslije ponoći od ubodnih rana nožem, priopćila je jutros bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

>> Nožem usmrtio suprugu pa pobjegao

Tragedija se dogodila sinoć oko 22 sata u obiteljskoj kući u Ulici Ante Kovačića u Bjelovaru, gdje su se 46-godišnji Vedži Sinani i njegova 37-godišnja supruga posvađali, nakon čega ju je kuhinjskim nožem nekoliko puta ubo, a zatim se automobilom odvezao u nepoznatom smjeru.