Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razotkrila prevaru

Priveden prevarant koji je prijetio novinarki Provjerenog Emi Branici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ema Branica razotkrila je prevaranta koji prerušen u ženu zavodi starije muškarce radi njihove imovine te uživa u slobodi unatoč stotinjak evidentiranih kaznenih djela.

Policijski službenici u službene prostorije na kriminalističko istraživanje doveli su osobu koja se dovodi u svezu s kaznenom djelom prijetnje novinarki „Provjerenog“, Emi Branici, službeno su potvrdili danas iz Policijske uprave zagrebačke. Osoba je Emi prijetila riječima "Završit ćeš kao Pukanić".

Pročitajte i ovo Provjereno: Dom zdravlja - 1 Tko će nas liječiti? Ženi sa slomljenim kukom htjeli dati samo tabletu, ali ni nju nisu imali: "Samo su ispunili papirologiju i pozdravili se s nama" Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

Privedena je u kući u zagrebačkoj Dubravi, koju je stekla prevarom svoje žrtve, što je Ema prošlog tjedna otkrila u emisiji, a pritom je izvršen i pretres, neslužbeno doznajemo detalje.

U posljednjoj emisiji “Provjereno“ otkriven je prevarant koji je promijenio spol kako bi zavodio stare i psihički nestabilne muškarce ne bi li stekao korist od njihove imovine.

Ema Branica razotkrila je njegovu prevaru i falsificiranje potpisa na dokumentima kojima je stekao imovinu starijeg čovjeka koji je nakon bolesti preminuo – a u srijedu joj je zato i prijetio.

Nastavljajući istraživati priču, Ema je ovog tjedna otkrila kako dotični ima preko stotinu kaznenih prijava. To je novinarki "Provjerenog" potvrdio privatni detektiv.

"On jednostavno krade i pečate... dok ljudi koji rade tamo shvate da im nedostaje pečat, on je već napisao ne znam koliko dokumenata", rekao je Emi detektiv upoznat sa slučajem.

"Prema mom saznanju, on ima preko 120 evidentiranih kaznenih djela", dodao je. Nastavak priče o prevarantu koji je unatoč tome svejedno na slobodi POGLEDAJTE OVDJE.

Podsjećamo, osoba se predstavljala kao medicinska sestra. Ivana Zdravka Josipa Radoš, odnosno Tito Gubić iz Bjelovara. Muškarac koji je navodno promijenio spol. Zaveo je 78-godišnjeg Alojzija Cesara, nakon čije smrti je dotični stekao vlasništvo nad kućom u zagrebačkoj Dubravi, u kojoj je danas i priveden radi prijetnji. Također, samo tjedan dana nakon smrti u novostečenu kuću doveo je novu žrtvu, muškarca iz Jajca kojeg je uspio uvjeriti da je s njim – trudan.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene