Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob u Trnju

Nožem napao 23-godišnjaka: Priveden maloljetnik osumnjičen za pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, VIII policije postaje Trnje dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom radi osnova sumnje da je počinio kazneno djelo pokušaj ubojstva i pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede.

Oko 23.45 sati po dojavi Hitne medicinske pomoći koja je pružala pomoć ozlijeđenom mladiću na križanju Vukovarske i Miramarske, policija je utvrdila da se radi o dvojici mladića, 23-godišnjaku (hrvatski državljanin) i 18-godišnjaku (državljanin Republike Slovenije).

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Konstatirano je da su obojica lakše ozlijeđena, odnosno da je stariji zadobio reznu ranu u dijelu noge, a mlađi ubodnu ranu u tijelo te rezne rane po licu i udovima.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se slovenski državljanin nalazio u ulici Ivana Lučića kad mu je prišlo nekoliko mladića s kojima su bili 23-godišnjak i osumnjičeni maloljetnik za ovo djelo.

Nakon verbalnog sukoba grupe mladića sa slovenskim državljaninom, osumnjičeni maloljetnik ga je napao, a na što je reagirao 23 –godišnjak iz društva osumnjičenika i to na način da se postavio između njih dvojice. U tom trenutku, naguravanja i tjelesnog sukoba, osumnjičeni maloljetnik posjekao je nožem 23-godišnjaka, a potom napao i slovenskog državljanina kojem je, osim reznih zadao i ubodnu ranu. Nakon toga osumnjičeni maloljetnik otišao je s mjesta sukoba.

Policijski službenici pronašli su osumnjičenika te ga priveli zbog kriminalističkog istraživanja. 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene