Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pokrenut disciplinski postupak

Pripita policajka (21) krenula na posao pa udarila u automobil ispred sebe i prevrnula se na bok: Ozlijeđeni su otac i sin (12)

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
Policajka (21) pod utjecajem alkohola skrivila je prometnu nesreću u kojoj su 45-godišnjak i 12-godišnjak zadobili ozljede.

U subotu, 9. ožujka nakon 7 sati ujutro u Bukovlju kod Slavonskog Broda dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreću je skrivila policajka pod utjecajem alkohola koja se vozila na posao. 

"Vozila se na posao pa je zbog neoprezne vožnje udarila u auto ispred. Nije bilo ništa strašno, ali cura je napuhala pa je sad pokrenuta istraga", rekao je izvor za Danicu

Policijskim je očevidom utvrđeno da je 21-godišnjakinja pod utjecajem alkohola izgubila nadzor nad vozilom i udarila u zanošenju u automobil ispred sebe koji je sletio na travnatu površinu. U tom automobilu nalazio se 45-godišnjak, a suputnik mu je bio 12-godišnjak.

Vozilo kojim je upravljala 21-godišnjakinja je u daljnjem zanošenju udarilo u ogradu ispred kuće, nakon čega se prevrnulo na bok.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar i Tomislav Tomašević Cirkus u Domu Pernar izazvao incident, opet upao Tomaševiću na konferenciju: "Koliko apartmana imate, koliko puta ste išli Bandiću?"

Pročitajte i ovo Ilustracija Centar grada Zagrebačkim ulicama: Proširuje se pješačka zona, u ovim ulicama od sada više neće biti vozila

Sudionici ove prometne nesreće lakše su ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu pušteni kući. Po zaprimljenoj analizi koja se odnosi na prisutnost alkohola u krvi, protiv 21-godišnje policajke će biti pokrenut i disciplinski postupak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene