Obavijesti Video Pretražite Navigacija
užas u Velikoj Gorici

Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga
Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga Foto: Getty Images
Dvojica muškaraca teško su ozlijedila 40-godišnjaka ispred njegova stana u Velikoj Gorici. Sačekali su ga i tamo brutalno pretukli.

Nepoznati počinitelj i 48-godišnjak zajedno su u subotu ispred stana u kojem boravi u Velikoj Gorici dočekali 40-godišnjaka i fizički na njega nasrnuli kako bi ga teško ozlijedili. 

"Sumnja se, da su se osumnjičenici nepoznatim osobnim automobilom dovezli do adrese oštećenog te su ga po izlasku iz vozila presreli i fizički napali tako što su ga više puta po glavi i tijelu udarili rukama, nogama i drškama vatrenog oružja, nakon čega su ga gurali u tovarni prostor njegova teretnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka, gdje su ga nastavili udarati", izvijestila je zagrebačka policija koja je dovršila kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom.

Pročitajte i ovo Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Prvoosumnjičenog su zatekli na mjestu događaja i uhitili, a drugoosumnjičeni je pobjegao osobnim automobilom.

Ozlijeđeni 40-godišnjak prevezen je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. 

Pročitajte i ovo Ilustracija požara u domu umirovljenika njemački vatrogasci na terenu Strava u domu umirovljenika: U požaru poginule četiri osobe, desetci ozlijeđenih

"Prvoosumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici. Kriminalističko istraživanje se nastavlja", zaključili su iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene