Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor na putovanju

Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Travel blogeri Fernanda i Vincente
Travel blogeri Fernanda i Vincente Foto: Screenshot/x
Španjolska turistica žrtva je grupnog silovanja u Indiji, gdje je sa suprugom putovala oko svijeta.

Popularni španjolski travel blogeri Fernanda i Vincente putovali su motociklom u Nepal i o svojim avanturama redovito izvještavali na društvenim mrežama. Horor se dogodio kad su digli šator na osamljenom mjestu u okrugu Dumka u u indijskoj državi Jharkhand.

U noći s 1. na 2. ožujka u njihov je šator uletjela skupina mladića, Vincenta su napali, istukli i prijetili mu nožem, dok su Fernandu naizmjence silovali.

Pročitajte i ovo Povlačenje hrane; ilustracije - 4 Ozbiljan problem Povučeno više od 300 proizvoda: "To je veliki propust proizvođača hrane jer može dovesti do vrlo opasnih posljedica"

"Fizički su je napali, držali, tukli i silovali", stoji u prijavi lokalnoj policiji, koja je na mjesto događaja stigla u ranim jutarnjim satima te uhitila tri osobe. Sumnja se da je bilo sedam do osam mladih muškaraca. Žena je nakon napada primljena u Saraiyahat Community Health Center radi liječenja, prenosi Euronoews.

"Ovo je incident vrijedan osude i policija poduzima odgovarajuće mjere. Krivci neće biti pošteđeni", rekao je Mithilesh Kumar Thakur, regionalni ministar države Jhajhand.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velike gužve Kilometarska kolona pred Zagrebom, HAK izdao upozorenje: Više nesreća na autocestama

Fernanda i Vincente javili su se svojim pratiteljima na društvenim mrežama s potresnom snimkom: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Suznih očiju, natečenog lica punog modrica, par je ispričao mučan događaj. "Svladali su nas, stavili mi nož pod vrat i rekli da će me ubiti", rekao je Vincente. "Fernanda je silovana. Njih sedmorica, kurvini sinovi..." Fernandino lice također je puno modrica, čeljust je otečena i crvena od udaraca te je jedva govorila. "U bolnici smo u Indiji s policijom. Dali su nam da ovdje spavamo", rekla je slomljena Fernanda, koju su primili u Saraiyahat Community Health Center.

"Dogodilo nam se nešto što nikome ne bismo poželjeli. Sedmorica muškaraca me silovala, tukli su nas, opljačkali, silovali večeras u Indiji. U bolnici smo s policijom", snimila je Fernanda potresnu poruku.

 


Vincente i Fernanda vode putnički bog Vuelta Al Mundo En Moto, posjetili su više od 60 zemalja i motociklima prešli više od 170.000 kilometara, a na društvenim mrežama prati ih više od 120.000 ljudi.
U pritvoru su trojica od sedam muškaraca.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene