Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićena je

Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..."

Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje
Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje Foto: Getty Images
Kod 38-godišnjakinje pronađen je pištolj u grudnjaku, a metci u čarapi. Uhićena je u sklopu kriminalističkog istraživanja s dvojicom državljana Srbije.

Opatijska policajci u društvu specijalaca pronašli su kod 38-godišnje majke osmero djece pištolj ispod grudnjaka i još 52 komada streljiva skrivenih u čarapi. Vatreno oružje pronašli su kod nje dok je bila u kafiću, a zbog toga je dobila prekršajnu i kaznenu prijavu, piše Jutarnji list.

38-godišnjakinju se tereti i da je držala vatreno oružje bez odobrenja, posjedovala revolver Smith Wesson Lady Smith Gun kalibra 22 LR bez tvorničkog broja u kojem se nalazilo šest metaka te preostale metke u čarapi bez važećeg oružanog lista.

Pročitajte i ovo Freedom Shield Dvostruko više vojnika Vježbe dviju zemalja razljutile vojnu silu: "To je proba za nuklearni rat!"

Zbog prekršaja zaradila je 2000 eura novčane kazne na opatijskom sudu te još 26 eura sudskog troška.

"Nabavila sam pištolj toga jutra oko 8 sati u Rijeci kod željezničkog kolodvora. Dala mi ga je nepoznata osoba, neki migrant", rekla je 38-godišnjakinja, prenosi Jutarnji.

Pročitajte i ovo Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

38-godišnjakinja je uhićena u sklopu kriminalističkog istraživanja s dvojicom državljana Srbije u dobi od 38 i 44 godina koje je policija presrela na području Opatije. Sačekali su 55-godišnjeg državljana Srbije i 58-godišnjaka kako bi im zaprijetili, ali su odustali od nauma kada su ugledali policiju.

Dvojac u Hrvatskoj nema reguliran status, nezakonito su boravili u zemlji. 38-godišnjakinja i dva državljana Srbije kazneno su prijavljeni zbog prijetnji smrću.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene