Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je došla kući i pobliže pogledala namirnice koje je kupila, jedna je naša čitateljica ostala nemalo iznenađena kada je otkrila da je platila proizvod kojem je istekao rok trajanja.


Čitateljica iz Međimurja u redakciju Dnevnik.hr-a poslala je fotografiju računa i dvopeka koji je kupila u jednom trgovačkom lancu, a kojem je istekao rok trajanja, kako se vidi na fotografiji, rok trajanja istekao prije čak 3 mjeseca.

Vezani članci Hitna pomoć na Jarunu (Foto: Dnevnik.hr) Tragedija na Jarunu: Utopio se kupač, Hitna ga dugo pokušala reanimirati no nije mu bilo spasa Trgovina (Foto: Getty Images) Gužve i blagdanski šoping u posljednji trenutak: Evo kako rade trgovine

>> FOTO: Bahatost trgovačkih lanaca

>> FOTO: Nevjerojatna bahatost trgovačkog lanca

Ovo nije prvi propust koji su primijetili naši čitatelji u trgovačkim centrima. Podsjećamo na akcije lažnih sniženja, prilikom kojih su u trgovinama jasno bili istaknuti natpisi sniženja, a cijene su bile iste ili čak ponekad i veće od prvotnih.

Ako ste i vi kupili proizvod kojem je istekao rok trajanja šaljite nam fotografije na našu Facebook stranicu ili na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook