Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemarni trgovački lanac

Prevare kupaca: Nakon kupovine, nevjerica kod kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je došla kući i pobliže pogledala namirnice koje je kupila, jedna je naša čitateljica ostala nemalo iznenađena kada je otkrila da je platila proizvod kojem je istekao rok trajanja.

Čitateljica iz Međimurja u redakciju Dnevnik.hr-a poslala je fotografiju računa i dvopeka koji je kupila u jednom trgovačkom lancu, a kojem je istekao rok trajanja, kako se vidi na fotografiji, rok trajanja istekao prije čak 3 mjeseca.

Pročitajte i ovo WhatsApp budite oprezni Iz poznatog trgovačkog lanca upozoravaju: Širi se lažna nagradna igra Hrana - 4 Da ne završe u smeću Kako doskočiti bacanju hrane: Ove namirnice u Njemačkoj više neće imati rok trajanja

>> FOTO: Bahatost trgovačkih lanaca

>> FOTO: Nevjerojatna bahatost trgovačkog lanca

Ovo nije prvi propust koji su primijetili naši čitatelji u trgovačkim centrima. Podsjećamo na akcije lažnih sniženja, prilikom kojih su u trgovinama jasno bili istaknuti natpisi sniženja, a cijene su bile iste ili čak ponekad i veće od prvotnih.

Ako ste i vi kupili proizvod kojem je istekao rok trajanja šaljite nam fotografije na našu Facebook stranicu ili na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene