Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Generalov odvjetnik o spornom pismu

'Prenio sam točan stav generala Gotovine o ulasku u EU'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Ante Gotovine potvrdio je u četvrtak u Den Haagu da je točno prenio generalovu poruku kojom je pozvao hrvatske građane da na referendumu glasuju za ulazak u Europsku uniju.

'Mogu vam reći da mi je Gotovina to prenio i rekao da to iznesem u javnost, a to je potvrdio i njegov najbolji prijatelj Željko Dilber. Do sada, svih ovih godina, nikada se nije dogodilo da sam ja nešto iznio kao stav generala Gotovine, a da to nije bilo točno', izjavio je Luka Mišetić.

Pročitajte i ovo Lijekovi Pismo zdravstvenim radnicima HALMED poslao upozorenje: Ovi lijekovi protiv prehlade i gripe mogu biti opasni za zdravlje Krenulo je suđenje roditeljima - 1 Najteže tek slijedi Odvjetnik roditelja žrtava masakra: "Bio sam na ispitivanju dječaka ubojice. Kad sam vidio snimke, uzrujao sam se"

General Gotovina je putem svojih odvjetnika dan prije referenduma o ulasku u EU, održanom 22. siječnja, pozvao hrvatske građane da glasuju za ulazak.

'Pozivam sve građanke i građane Republike Hrvatske da izađu u nedjelju, 22. siječnja 2012. godine na referendum i da glasuju po svojoj savjesti. Ovim putem želim iznijeti da ću ja sutra u Den Haagu glasati za ulazak Hrvatske u Europsku Uniju - gdje Hrvatska civilizacijski i povijesno pripada, a referendumom se to samo formalno potvrđuje. Hrvatskoj je mjesto u Europskoj Uniji', poručio je tada Gotovina hrvatskoj javnosti iz Den Haaga. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene