Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karlovački dani piva

Premijerka Kosor nazdravila pivom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor je s ministrima iz svoje Vlade obišla potpuno nenajavljeno s vodstvom Karlovačke županije i Grada Karlovca manifestaciju Karlovački dani piva te se tamo susrela i s predsjednikom HSS-a Josipom Friščićem i ministrom Božidarom Pankretićem.

U izjavi za medije, a nakon susreta i razgovora s mnogim građanima, Kosor je kazala da su Dani piva lijepa manifestacija, te da joj je žao što ne može ostati dulje, kada se zapleše i zapjeva. Na pitanje nije li to njeno opuštanje nakon posla, kazala je da posao uvijek ide s njom.

Spojili smo ugodno s korisnim, jer ovdje su samnom i moji ministri Đuro Popijač, Branko Bačić, Davor Božinović i Domagoj Ivan Milošević kao i župan Ivan Vučić i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić, te smo svi zajedno porazgovarali o još nekoliko projekata koje treba odraditi, kazala je Kosor. Za susret s koalicijskim partnerima iz HSS-a Josipom Friščićem i Božidarom Pankretićem, te njihovim stranačkim suradnicima Kosor je rekla da je bio „sasvim slučajan, ali prijateljski i srdačan. (Hina)

Pročitajte i ovo Pobuna u Karlovcu - 3 Svaki dan nova pukotina Izbila pobuna, traže hitno zaustavljanje radova: "Ja izađem, ali iznad mene žive ljudi s troje male djece" Ilustracija Ozlijeđeno sedmero gostiju Konobarica koja je zapalila goste u pritvoru, policija objavila detalje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene