Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijerka Jadranka Kosor je s ministrima iz svoje Vlade obišla potpuno nenajavljeno s vodstvom Karlovačke županije i Grada Karlovca manifestaciju Karlovački dani piva te se tamo susrela i s predsjednikom HSS-a Josipom Friščićem i ministrom Božidarom Pankretićem.


U izjavi za medije, a nakon susreta i razgovora s mnogim građanima, Kosor je kazala da su Dani piva lijepa manifestacija, te da joj je žao što ne može ostati dulje, kada se zapleše i zapjeva. Na pitanje nije li to njeno opuštanje nakon posla, kazala je da posao uvijek ide s njom.

Spojili smo ugodno s korisnim, jer ovdje su samnom i moji ministri Đuro Popijač, Branko Bačić, Davor Božinović i Domagoj Ivan Milošević kao i župan Ivan Vučić i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić, te smo svi zajedno porazgovarali o još nekoliko projekata koje treba odraditi, kazala je Kosor. Za susret s koalicijskim partnerima iz HSS-a Josipom Friščićem i Božidarom Pankretićem, te njihovim stranačkim suradnicima Kosor je rekla da je bio „sasvim slučajan, ali prijateljski i srdačan. (Hina)

Vezani članci U karlovačkoj Općoj bolnici carskim rezom porođena COVID pozitivna majka - 4 Blokirali dio bolnice: U Karlovcu pod punom zaštitnom opremom uspješno porodili COVID pozitivnu majku Andrej Plenković i Zoran Milanović Sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost i dalje je na čekanju. Državni vrh se prepire, a bivši dužnosnici otkrivaju kakva je prije bila praksa