Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

"Živi su i zdravi": Prekinuta potraga za mladim parom iz Splita. I dalje se traga za trećom osobom iz Solina

Paško Mladinić
Paško Mladinić Foto: Nestali
Prekinuta je potraga za parom iz Splita, dok se za trećom osobom povezanom s njima i dalje traga.

Par iz Splita, Tina Smoljo (22) i Tonino Raić (22), pronađeni su živi i zdravi. Objave njihova nestanka uklonjene su iz Nacionalne evidencije nestalih osoba, dok je za trećom osobom, Paškom Mladinićem (23) iz Solina, objava još uvijek na snazi.

PU splitsko-dalmatinska priopćila je kako za dvije osobe više ne poduzimaju mjere traganja. "Osobe su pronađene žive i zdrave", rekli su nam kratko. 

Neslužbeno se doznaje da se ni u slučaju treće osobe, a ni kod mladog para iz Splita ne radi o kaznenom djelu. 

U Solinu je prijavljen nestanak Paška Mladinića, rođenog 1999. godine. Visok je 176 centimetara, kestenjaste kose i plavih očiju. Prepoznatljiv je po tetovažama na rukama. Kao datum nestanka navodi se 6. 11. Na stranici Nestali piše da se udaljio s adrese prebivališta u Solinu.

Policija moli građane za pomoć ako posjeduju informaciju o ovoj osobi. "U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-adrese: nestali@nestali.hr", priopćila je policija.

Ime ovog mladića posljednjih se dana već spominjalo u slučaju nestanka 22-godišnjih Tine Smoljo i Tonina Raića. Tina Smoljo i Tonino Raić nestali su nakon što su prošle subote automobilom krenuli prema Nizozemskoj. Ime Paška Mladinića povezivalo se s nestankom splitskog para. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene