Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODLUČUJUĆA UTAKMICA

Kolinda je već tamo, stiže i Milanović: I predsjednik sutra na tribinama bodri Vatrene

Kolinda Grabar-Kitarović - 5
Kolinda Grabar-Kitarović - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Foto: DNEVNIK.hr Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo Foto: Goran Stanzl/Pixsell Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Brazila i Švicarske Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Brazila i Švicarske Foto: Goran Stanzl/Pixsell +0 Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Brazila i Švicarske Galerija 1/4 >>
Predsjednik Zoran Milanović najavio je da će otputovati u Katar, gdje će u četvrtak gledati utakmicu Hrvatska-Belgija.

Predsjednik Republike Zoran Milanović će u četvrtak otputovati na Svjetsko prvenstvo u Katru, gdje će gledati utakmicu Hrvatska-Belgija. Na putovanju će mu se pridružiti i supruga Sanja Musić Milanović.

"Predsjednik Milanović odlazi na utakmicu između Hrvatske i Belgije kako bi podržao hrvatsku nogometnu reprezentaciju u odlučujućem nastupu grupne faze natjecanja", stoji u priopćenju Ureda predsjednika.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Iranu Nema mira u Iranu Četvero ljudi osudili na smrt zbog suradnje s izraelskim tajnim službama: "Krali su i uništavali imovinu, otimali ljude..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBUKA UKRAJINSKIH VOJNIKA ''Nekima je sada nezgodno izaći iz svega'', poručio Banožić, a je li on spreman za ostavku?

U Katru se nalazi i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je ondje uživo pratila utakmicu Hrvatske i Kanade, ali i privukla pažnju javnosti modnim kombinacijama.

S druge strane, premijer Andrej Plenković rekao je da će u Katar ići bude pravi trenutak.

"U Rusiju sam, tijekom zadnjeg prvenstva, išao na polufinale. Dijelim optimizam nakon pobjede nad Kanadom i, kad bude povoljan moment, onda ću nastojati otići u Katar", rekao je premijer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene