Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđenima brz oporavak

Milanović izrazio sućut obiteljima poginulih u sudaru vlakova: "Očekujem da će se brzo utvrditi uzrok nesreće"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Zoran Milanović izrazio je sućut poginulima u stravičnoj željezničkoj nesreći kod Novske, a ozlijeđenima poželio brz oporavak.

Predsjednik Zoran Milanović na društvenim je mrežama izrazio sućut obiteljima poginulih u stravičnoj željezničkoj nesreći kod Novske. Ozlijeđenima želi brz oporavak.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

Kako je napisao, očekuje brzo utvrđivanje uzroka nesreće kakva dugo nije zabilježena na hrvatskim prugama.

"Izražavam svoju sućut obiteljima poginulih u sudaru vlakova na željezničkoj pruzi kod Novske. Putnicima koji su ozlijeđeni u toj strašnoj nesreći želim brz oporavak, a svim javnim službama koje su pomagale unesrećenima zahvaljujem na brzoj reakciji i zbrinjavanju ozlijeđenih.

Očekujem da će se jednako brzo utvrditi i sve činjenice o uzrocima ove teške željezničke nesreće kakva dugo nije zabilježena na hrvatskim prugama, a kako bi se otklonili eventualni nedostaci i propusti u željezničkom sustavu i tako izbjeglo ponavljanje ovakvih tragedija", napisao je Milanović na Facebooku.

U sudaru putničkog i teretnog vlaka u mjestu Rajić kod Novske u petak oko 21:35 poginule su tri osobe, a ozlijeđeno ih je 11.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti.

Tijek događaja možete pratiti OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene