Andrej Plenković, Zoran Milanović
Andrej Plenković, Zoran Milanović Foto: PIXSELL

Završio je 15. po redu koncert Želim život u organizaciji Nove TV i Zaklade Ana Rukavina. Pozivom na broj 060 9000 građani tijekom cijelog prosinca mogu donirati 5,00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju. Kao i prethodnih godina, cilj akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.


Na sudjelovanje u akciji pozvali su i predsjednik Zoran Milanović te premijer Andrej Plenković.

Vezani članci Andrej Plenković i Zoran Milanović Milanović i Plenković razgovarali o položaju Hrvata u BiH: ''Nužno je uvažiti činjenicu da su Hrvati jedan od konstitutivnih naroda'' Zoran Milanović Milanović o tome zašto nije otišao u Bruxelles: "Nisam imao tamo što raditi. Ili mogu doći, pričati i praviti se pametan"

"Plemenita akcija Želim život Zaklada Ana Rukavina nastavlja se unatoč teškim vremenima. Zaklada je i ove godine, bez obzira na pandemiju, bila posvećena svom cilju – spašavanju života. Iako drugačije nego prijašnjih godina, prikupljanje donacija za ovu vrijednu inicijativu jednako je važno. Pridružite se akciji „Želim život“ pozivom na broj 060 9000 tijekom cijelog prosinca!", napisao je Milanović na Facebooku.

Plenković je na Twitteru objavio: Pozivom na broj 060 9000 uključimo se i ove godine u humanitarnu akciju “Želim život” u organizaciji Nove TV i Zaklade Ana Rukavina i pomozimo širenju Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i unaprjeđenju hrvatske hematologije!".