Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FORUM U DVORCU

Predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) Davorin Štetner gostuje na prestižnom Wilton Parku

Wilton Park (Foto: PR)
Wilton Park (Foto: PR) Foto: PR
Predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) Davorin Štetner krajem siječnja sudjelovat će na forumu koju organizira Wilton Park – jedna od najprestižnijih institucija ove vrste u svijetu.

Wilton Park izvršna je agencija britanske vlade, to jest Ureda za internacionalne odnose i Commonwealth. Okuplja svjetske lidere iz područja politike, biznisa, akademije, diplomacije civilnog društva i medija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Birokratske prepreke Član Gospodarskog vijeća Predsjednice savjetovao startupovce da osnivaju tvrtke izvan Hrvatske Slika nije dostupna Bolja Hrvatska MLADI TIM KOJEM SE SMIJEŠI GLOBALNI USPJEH Krenuli od nule, a danas među najboljima u Europi

Wilton Park ustanovljen je inspiriran inicijativom Winstona Churchilla 1946. godine. U svojoj dugoj povijesti Wilton Park ugostio je impresivnu listu svjetskih lidera poput predsjednika i premijera Francuske, Turske, Australije, Španjolske, Velike Britanije, uglednika poput sir Boba Geldofa, Angeline Jolie i ostalih. Sedamdeset godina od osnutka, Wilton Park danas je jedno od vodećih mjesta za diskusiju i kreiranje politika.

“Izuzetna čast je govoriti na mjestu čiji je idejni začetnik Winston Churchill i gdje su govorili svjetski državnici, predsjednici i premijeri država! Wilton park je uz Davos možda i najjača svjetska institucija ovog tipa”, rekao je Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a.

Forum pod nazivom Budućnost bilateralnih odnosa Velike Britanije u Europi održat će se u dvorcu Wiston Park iz 16. stoljeća na jugu Velike Britanije, od 31. siječnja do 2. veljače ove godine.

Više o forumu možete pročitati na: www.wiltonpark.org.uk

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene