Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pusić: '...tog malog...'

Pravobraniteljica o izjavi ministrice Pusić: Takvi komentari mene asociraju na netrpeljivost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić komentirala je jučerašnju izjavu ministrice Vesne Pusić u ekskluzivnom intervjuu u Dnevniku Nove TV.

'Ja inače nisam za takav način komuniciranja u javnim medijima. Mislim da takvi komentari, uz izbacivanje i bilo koji način izražavanja mene asocira na određenu netrpeljivost, poticanje agresivnosti, nasilja i tako dalje. Mislim da takve izjave nisu za javni prostor', komentirala je pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić na konferenciji za novinare jučerašnju izjavu ministrice Vesne Pusić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pronađena zamjena Pusić: Berislav Šipuš će mijenjati bivšu ministricu kulture Slika nije dostupna Sljedeći tjedan? U pitanju su dani kad će Zlatar Violić biti prisiljena napustiti Vladu

>> Pusić o medijskom porezu: Zlatar nije na vrijeme tog malog izbacila van

Ministrica Pusić jučer je, naime, u ekskluzivnom intervjuu u Dnevniku Nove TV komentirala postupak ministrice kulture Andree Zlatar Violić prilikom najavljivanja medijskog poreza. 'To nije njezin slučaj. Njezin slučaj je samo da nije na vrijeme izbacila tog malog van, koji je s tim istrčao', kazala je Pusić. 'Samo je trebalo čovjeka izbaciti van, sve ostalo je u redu', objasnila je ministrica Pusić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene