Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mima donosi

Pravi osjećaj doma: Ne propustite jedinstvenu priliku za kvalitetno opremanje doma s hrvatskim potpisom

Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 20
Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 20 Pavao Bobinac/Nova Studio
Aktualno Galerija Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 1 Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 1 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 2 Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 2 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 3 Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 3 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 4 Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 4 Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio +85 Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 5 Galerija 1/90 >>
Na novoj lokaciji, na adresi Radnička cesta 8 u Koprivnici, u vlastitom prostoru koji se proteže na 3500 kvadrata otvorio se salon Namještaja Mima. Tim velikim pothvatom poznati hrvatski proizvođač namještaja okreće novu stranicu u poslovanju dugom 30 godina, mijenja vizualni identitet, širi ponudu i u centar stavlja čovjeka – i kupca, ali i zaposlenika.

Novoizgrađeni salon Mima u Koprivnici investicija je vrijedna 3 milijuna eura i konceptualno predstavlja potpuno novi smjer u kojem udobniji i moderniji izložbeni prostor kupcima nudi brojne novitete u svijetu dizajna s domaćim potpisom, ali i inspiraciju za kompletno opremanje doma u čijem se centru važnosti nalazi čovjek.

Novo poglavlje u 30-godišnjem poslovanju

Uvodeći novu, premium uslugu Mima@home, kojom šalju stručnjake u vaš dom potpuno besplatno kako bi zajedno s vama kreirali jedinstveni osjećaj doma uvažavajući sve zahtjeve i želje, Mima spremno odgovara na globalne promjene u navikama kupaca. Personalizirani pristup budućnost je poslovanja, kaže direktorica i članica Uprave Marina Marjanović: ''U srcu naše sveukupne promjene je i pružanje premium personalizirane usluge, što za naše kupce znači jednostavan pronalazak kvalitetnih rješenja za opremanje doma.'' Uz tu uslugu stručnjaci iz Mime pomažu pri financijskom planiranju, dizajniranju i opremanju životnog prostora, ali i onoj stavci preuređivanja koja kupcima djeluje kao noćna mora – zbrinjavanje i odvoz stare kuhinje, pogodnosti koja je dio najvećeg paketa Mima@Home usluge.

Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 20 Otvorenje salona Namještaja Mima u Koprivnici - 17 (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)

Uz novu uslugu, Mima okreće novu stranicu u cjelokupnom poslovanju. Promjenu vizualnog identiteta tvrtke nakon 30 godina poslovanja, širenje vlastite i jedinstvene ponude na domaćem tržištu i jačanje strateškog partnerstva na svečanom otvorenju nove Mime u Koprivnici podržali su brojni uzvanici, među kojima su bili i državna tajnica Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Nataša Mikuš Žigman, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i župan Darko Koren. Novo poglavlje u poslovanju Mime podržali su i ambasadori brenda – voditeljica i influencerica Antonija Blaće, Sanja Miljac, Kasandra Draganić i Domagoj Jakopović Ribafish. Veliko otvorenje svojim cooking showom uveličao je i chef Mate Janković, za dobru atmosferu pobrinuo se duo violine i DJ-a AnnaXAOB uz voditeljsku palicu Ivana Vukušića.

Salon Mima u Koprivnici opravdava zahtjeve kupaca već dugi niz godina

Koprivnička priča Mime započela je 2012. godine kad je otvoren prvi salon u sklopu jednog trgovačkog centra. Odgovaranjem na zahtjeve tržišta, ali i stvaranjem dublje povezanosti s kupcima, došlo je vrijeme za potpuni zaokret u kojem Koprivnici donose novi prostor svojeg salona rađen prema novom modelu koji je još topliji i prilagođeniji kupcima, rekla je na otvorenju izvršna direktorica i članica Uprave Marina Marjanović. ''Stojimo ispred salona koji donosi novu stranicu u poslovanju Mime. Donosimo i novi vizualni identitet koji ćemo predstavljati u salonu, ali i novi logo. Nova Mima je moderna, elegantna, topla, a novi logo predstavlja stalni rast i napredak.''

Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 20 Otvorenje salona Namještaja Mima u Koprivnici - 11 (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)

Direktorica Marjanović dodaje kako novi poslovni koncept i novo poglavlje za Mimu obuhvaća i novitete u ambijentima koji će kupcima stvoriti pravi osjećaj doma. ''Riječ je o asortimanu za prostorije u kojima se odvija svakodnevan život - kuhinji, blagovaonici i dnevnom boravku. S vlastitom proizvodnjom kuhinja, kojoj smo sad dodali i vlastitu proizvodnju namještaja za dnevni boravak, želimo pokazati kako u Hrvatskoj postoje kvalitetni stručnjaci s kojima želimo ojačati domaću proizvodnju.''

Fokus je na čovjeku – kupcu, ali i radniku

Svakom korisniku koji će svoj dom opremiti uz pomoć Mima@home usluge na raspolaganju su četiri paketa, a svaki od njih prilagođen je potrebama specifičnih kategorija korisnika. Za sve one koji će tek istražiti potpuni potencijal svojega doma tu je paket Plan&Play, rekao je voditelj maloprodaje Mima namještaja Stipe Betin: ''Ovo je najopsežniji paket u ponudi, koji će kupcu omogućiti da u vlastitom prostoru bez imalo muka priprema veliku gozbu za cijelu obitelj, velika druženja za stolom, ali i opuštanja uz zajedničke filmske večeri. Paket se odnosi na opremanje kuhinje, blagovaonice i cjelokupnog dnevnog boravka. Ovdje je riječ o kompletnom uređenju uz posebnu brigu za detalje koji su, možemo se složiti, itekako ključni u prostoru u kojem boravimo.''

Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 20 Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 11 (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)


Za sve zaljubljenike u kuhanje, ali i gurmane u nastajanju, tu je paket Cook&Nook, u kojemu je upravo kuhinja centralno mjesto svakodnevice, kaže Betin: ''U ovom paketu riječ je o kuhinji i dnevnom boravku koji su svakoj obitelji važna stavka pri uređenju doma iz snova. U ovim ambijentima za koje svi volimo da nam izgledaju besprijekorno dobro se stvaraju najčvršće veze , a paket je osmišljen tako da obuhvati vaš životni prostor točno onako kako vi želite.'' U savršenom domu koji je osmišljen po našoj mjeri mora se voditi i računa o prostoru za odmor, pa su tako u Mima namještaju osmislili paket Relax&Naps, u kojem će kupac dobiti podršku pri opremanju dnevnog boravka najudobnijim namještajem koji omogućuje predah nakon napornoga radnog dana.

Paket Life&Knife fokusira se na osobe čije se idealno druženje sastoji od dobre hrane i odličnog društva koji stvaraju posebnu simbiozu. Riječ je o paketu koji obuhvaća uređenje kuhinje i dnevnog prostora kao prostora za zabavu, ali i kulinarske ekshibicije. ''Važno je kako se čovjek osjeća pri odabiru namještaja kojim će opremiti svoj dom.''


Salon namještaja kao vlastiti dom ispunjen detaljima koji čine razliku

Unutarnje uređenje novootvorene Mime u Koprivnici na adresi Radnička cesta 8 odudara od klasičnog salona namještaja na kakve smo navikli jer su u centru pažnje opremljene prostorije koje stvaraju ambijent doma.

Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 20 Otvorenje salona namještaja Mima u Koprivnici - 16 (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)


Na velikom otvorenju novog salona, uz predstavljanje noviteta i zaokreta u dugogodišnjem poslovanju, osnivač Mime i član uprave Milenko Marjanović zahvalio je svima okupljenima što su svojim dolaskom uveličali taj važni događaj za domaću tvrtku, ali i cijelo hrvatsko tržište te je, prije svečanog rezanja vrpce donacije uručio koprivničkom dječjem vrtiću „Tratinčica“, Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ i Udruzi za terapijsko jahanje „Osmijeh“.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Mima po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene