Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buknuo uz obiteljsku kuću

Požar u Hreljinu stavljen pod kontrolu, vatrogasci ostaju dežurati na terenu

Aktualno Galerija Požar u Rijeci - 7 Požar u Rijeci - 7 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Rijeci - 6 Požar u Rijeci - 6 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Rijeci - 5 Požar u Rijeci - 5 Foto: DNEVNIK.hr Požar u Rijeci - 4 Požar u Rijeci - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Požar u Rijeci - 3 Galerija 1/7 >>
Nešto iza 12 sati izbio je požar uz jednu obiteljsku kuću nedaleko od Rijeke. Oko 15 sati požar je stavljen pod kontrolu, a vatrogasci će ostati na dežurati na terenu.

Požar, koji je nakon 12 sati buknuo uz jednu obiteljsku kuću u Hreljinu nedaleko od Rijeke, digao je na noge gotovo sve raspoložive snage u Rijeci i okolici. Prvi je na teren došao domaći DVD Hreljin, a ubrzo su se pridružili i iz okolnih DVD-ova, kao i vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Rijeka.

Zbog jakog vjetra vatra se proširila na nekoliko odvojenih lokacija. Iz istog razloga u pomoć nisu mogle stići zračne snage. Oko 15 sati požar je stavljen pod kontrolu, a vatrogasci će ostati dežurati. Sreća u nesreći je da je počeo puhati jak južni i jugoistočni vjetar jer da je puhao sjeverni, odnosno, bura, velika je mogućnost da bi stradale obližnje obiteljske kuće.

Pročitajte i ovo Denis Matošević, zapovjednik JVP-a Poreč Nevrijeme u Istri Šef porečkih vatrogasaca: "U pola sata imali smo više od 50 poziva. Spremni smo za ono što donosi noć"

"Oko podne, možda malo prije, s bakom i djedom sam sjedila u ljetnoj kućici, ma da smo mi čuli nešto kao pucnjava. Onda mi je baka rekla da zovem tatu i on je vidio kako gori", rekla je Rafaela

"Izašao sam i vidio kako u susjednoj kući gori plamen i zbog vjetra se počeo jako širiti. Zvali smo vatrogasce i mi smo pomogli u gašenju", rekao je Ivica.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene