Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan i kod Muća

Potres jačine 3,4 osjetio se u Dalmaciji i susjednoj Bosni i Hercegovini: ''Nije dugo trajalo, ali bilo je zaista snažno''

Potres pogodio BiH (Foto: EMSC)
Potres pogodio BiH (Foto: EMSC) Foto: EMSC
Potresi jačine 3,4 i 2,8 po Richteru zatresli su područje Bosne i Hercegovine i Dalmacije.

Oko 11:30 u ponedjeljak potres jačine 3,4 po Richteru zatresao je područje Orguza, nedaleko od Livna u Bosni i Hercegovini. Kako javlja EMSC, epicentar potresa zabilježen je na dubini od 10 kilometara. Potres se osjetio u Dalmaciji, ponajviše u Splitu, čiji su stanovnici rekli da se osjetilo kratko podrhtavanje. ''Nije dugo trajalo, ali bilo je zaista snažno'', kazao je jedan Sinjanin.

Pročitajte i ovo Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku" Potres pogodio BiH "Poput neke eksplozije" Snažan potres pogodio BiH, osjetio se i u Hrvatskoj: "Tresao se plafon, zidovi, stolovi. Trenutak do rušenja je falio"

U isto je vrijeme Seizmološka služba zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta zabilježila umjeren potres magnitude 2,8 nedaleko Muća. Taj se potres osjetio u Splitu i okolici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene