Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jačanje suradnje

Potpisana suradnja policije Hrvatske i Crne Gore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni tajnik u ministarstvu unutarnjih poslova Ivica Buconjić i crnogorski ministar unutarnjih poslova Ivan Brajović potpisali su danas u Budvi sporazum o policijskoj suradnji između dviju država, koji bi trebao omogućiti unaprjeđivanje borbe protiv kriminala.

Buconjić i Brajović naglasili su pritom da će taj sporazum ojačati suradnju dviju država na uklanjanju opasnosti za opću sigurnost i javni red, pridonijeti sprječavanju i rasvjetljavanju kaznenih djela i poboljšanju stanja sigurnosti i zaštiti državnih granica u pograničnom području.

Buconjić je naglasio da je potpisivanje ovoga sporazuma kruna dobre suradnje Crne Gore i Hrvatske na svim područjima, te da ovaj dokument prati najbolju pravnu praksu Europske unije.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Slika nije dostupna Potpisan memorandum o vojnoj suradnji RH i Crne Gore

>> Suradnja hrvatske i srpske policije jako dobra

Crnogorski ministar unutarnjih posova Ivan Brajović ponovio je da Crna Gora i Hrvatska nemaju nikakvih otvorenih tema kad je riječ o policijskoj suradnji.

'Sporazum je još jedan pokazatelj iznimne suradnje ministarstava unutarnjih poslova i policija Crne Gore i Hrvatske', kazao je Brajović novinarima. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene