Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porod trajao minutu

Porodio suprugu u automobilu na putu u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesela vijest stiže iz Slavonije. Na putu do bolnice, Slavonac iz Ivankova, nedaleko od Vinkovaca, u automobilu je porodio suprugu. Termin je bio predviđen tek za dva tjedna, ali novi član obitelji očito više nije mogao čekati. S obzirom da je danas Sveti Ilija, mališan je neplanirano dobio i drugo ime.

Kristijan Ilija novi je član obitelji Drinovac. Rodio se u 6,40 ujutro u automobilu, a porodio ga je vlastiti otac. 'Sve sam uradio sam, bez telefona. Supruga je odjednom počela vikati: dijete izlazi van, stani parkiraj, što ću', ispričao je otac Drago Drinovac. Njegova 21-godišnja supruga Antonija ujutro se probudila žaleći se na bolove, a potom joj je puknuo vodenjak. 32-godišnji suprug Drago brzo je sve spakirao, otišao po susjeda i sjeli su u automobil. No, vožnja nije dugo trajala.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Ilustracija Bolje izbjeći Ako izgubite karticu za autocestu, u velikom ste problemu: Pogledajte zašto ih treba dobro čuvati

Porod je trajao samo minutu, a sretni otac u šali kaže kako razmišlja da postane babica 'Bilo me strah uhvatiti bebu za glavu'

'Gola glava vani i ajme majko, onda sam skroz skinuo hlače i sve kako ide i pomogao. Samo sam se bojao uhvatiti bebu za glavu, ne daj Bože nešto djetetu slomiš i napraviš ga invalidom. Rekao sam joj da tiska i izvukao pomalo dijete', kaže otac. S Hitnom pomoći susreli su se na putu do bolnice kako su se i dogovorili. 'Dečki nisu mogli vjerovati. Jedino pupčanu vrpcu nisam odsjekao, ne znam ni ono što sam učinio, a kamoli ovo drugo. Ali razmišljam da postanem babica', dodaje otac Drago. Cijeli je porod trajao oko minutu, a otac je zaplakao kad je, kako plače, čuo svojeg sina.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene