Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ronio na dah

Poreč: Smrtno stradao ronilac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roneći na dah oko jednu nautičku milju od Funtane kod Poreča na dubini od oko 20 metara jutros je smrtno stradao 24-godišnji sportski ronilac iz Novigrada, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Oko osam sati njegov nestanak je Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru prijavio njegov brat, s kojim je ronio. Tijelo ronioca pronađeno je oko 10,30 sati i bit će prevezeno do Vrsara.

Pročitajte i ovo Akumulacijsko jezero HE Čakovec Provedena obdukcija Otkriveni detalji tragedije na jezeru: Pronađen mrtav 24-godišnjak Slika nije dostupna Nove žrtve U moru kod Novigrada utopila se dvojica muškaraca, istarska policija savjetuje kako izbjeći tragedije

Područje ronjenja bilo je označeno plutačom, a stradali mladić ronio je u odijelu s puškom.

U potragu su bili uključeni djelatnici pulske Lučke kapetanije i policije te dvadeset ronilaca s bocama iz tri ronilačka kluba, a tragalo je i nekoliko privatnih brodica.

U priopćenju se kaže i kako se nastavlja potraga za 20-godišnjim mladićem iz Svete Nedjelje koji je u nedjelju po orkanskoj buri nestao na gumenjaku isplovivši iz Selca. Za njim tragaju dva plovila kapetanije i Gorska služba spašavanja s dvije gumene brodice. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene