Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reporter Nove TV Marko Balen dobitnik je nagrade Državne uprave za zaštitu i spašavanje.


Novinar riječkog dopisništva Nove TV Godišnju nagradu za posebne zasluge u razvoju sustava zaštite i spašavanja preuzet će u petak, 26. veljače u 'Gradskom kazalištu Sisak'. Ovo priznanje zaslužio je posebnim zalaganjem prilikom izvještavanja o teškim prilikama koje su snašle poplavom pogođeni kosinjski kraj.

Vezani članci Godišnja nagrada Luka Ritz Uručene ovogodišnje nagrade Luka Ritz, Fuchs poručio: ''To nas ispunjava osjećajem ponosa na sve te mlade ljude'' PR Otvorene prijave za najveći regionalni employer branding projekt "Best Employer Brand Awards Adria 2021"

Marko Balen je sa snimateljem veći dio siječnja proveo u Kosinju izvještavajući o poplavi koja je odsjekla taj dio Hrvatske od ostatka zemlje. '…osim što su ondje radili svoj novinarski posao, također su nesebično pomagali domicilnom stanovništvu – utovarivali u čamce vodu, hranu, namirnice, poljske krevete i ostale potrepštine, bez pitanja stavili su se na raspolaganje kriznom stožeru, pomagali starijima pri ulasku i izlasku iz čamaca kada su odlazili u bolnicu, nesebično posuđivali svoju odjeću, zimske jakne, kape, šalove, rukavice. Marko Balen i njegov snimatelj u pet su dana obišli sva poplavljena područja Bakovca koji je cijelo vrijeme imao cestovnu poveznicu s ostatkom Hrvatske te su bili prva novinarska ekipa koja je makadamskim putem stigla u