Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na placu u Dubravi

VIDEO Velika akcija carine i policije: Zaplijenjene cigarete, alkohol, krivotvoreni tekstil, ali i voće i povrće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici carinske uprave u mjesecima pripremanoj koordinaciji s policijom zaplijenili su veće količine duhana, cigareta, alkohola, krivotvorenog tekstila, ali i voća i povrća.

Zagrebačka tržnica u Dubravi cijelo jutro bila je pod blokadom zbog velike akcije carine i policije. Djelatnici carinske uprave u mjesecima pripremanoj koordinaciji s policijom zaplijenili su veće količine duhana, cigareta, alkohola, krivotvorenog tekstila, ali i voća i povrća.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Puno pitanja "Djetetu prilikom udarca krene krv, a mi nemamo DNK": Stručnjaci o slučaju ubijene Danke Ilustracija Dva slučaja Palili automobile na zagrebačkom podučju: Golf zapaljen kockama za potpalu, gorio i Audi

Šokantna snimka iz trgovačkog centra: Muškarac pokušao oteti 22-mjesečnog dječaka!

Kombiji zaplijenjene robe jutros su se mogli vidjeti na svakom uglu tržnice u Dubravi. 40-ak djelatnika carine zajedno s interventnom policijom detaljno je češljalo svaki štand.

'Podosta toga smo oduzeli. No međutim u cilju daljnjih istražnih radnji, ne mogu vam govoriti o pojedinostima', rekao je Predrag Juratovac, viši inspektor u službi za mobilne jedinice Carina.

Među zaplijenjenom robom ima cigareta, duhana, alkohola, tekstila, ali i voća i povrća. Sve je bilo koordinirano i pripremano mjesecima, pa su inspektori točno znali gdje i što tražiti.

Kako navodi Juratovac, cilj akcije bio je otkrivanje povreda koje proizlaze iz zakona o trgovini, zakona o sprečavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti i drugih zakona.

FOTO Španjolska policija uhitila je muškarca koji je kokain sakrio u sendvič

O carinskoj akciji danas su tek rijetki prodavači spremni bili govoriti. Trgovci su se žalili kako od 8 sati ujutro pa sve do 15 sati poslije podne nisu ništa mogli raditi, tako niti išta prodati.

'Mi nismo došli tu da pljačkamo, došli smo da pošteno odradimo naš posao', rekla je prodavačica na tržnici te dodala: 'Mogli su nas pustiti da radimo, oni nek svoj posao rade, ali ne na ovakav način'.

Koliko je točno čega zaplijenjeno u akciji carine i policije - bit će poznato kroz par dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene