Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I putnica ozlijeđena

Policija otkriva detalje teške nesreće u Karlovcu: Motorist pretjecao, udario u vjetrobransko staklo te smrtno stradao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju u 20.30 sati na državnoj cesti D-1, u Karlovcu, u Zagrebačkoj ulici, dogodila se teška prometna nesreća.

Na državnoj cesti D1 u Karlovcu poginuo je motociklist u nedjelju oko 20,30 sati, nakon što su se sudarila dva osobna automobila i motocikl, priopćila je karlovačka Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

Motociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 50-godišnjak u smjeru ulice Ilovac. U jednom trenutku počeo je pretjecati krećući se prometnom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je prednjom stranom motocikla udario u prednji dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak, izvijestila je Policijska uprava karlovačka.

Od jačine udarca vozač je pao s motocikla i tijelom udario u prednje vjetrobransko staklo automobila njemačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 67-godišnjak, kojeg je u tom trenutku pretjecao.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je smrtno stradao, a putnica iz osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka je lakše ozlijeđena.

Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene