Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila

Otkriveno tko je dojavio da je u vukovarskoj školi podmetnuta bomba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija otkrila je tko je jučer lažno dojavio da je u Tehničkoj školi Nikole Tesle podmetnuta bomba.

Lažnu telefonsku prijetnju da je u Tehničkoj školi Nikole Tesle u Vukovaru podmetnuta bomba jučer je dojavio 16-godišnjak sa šireg vinkovačkog područja, izvijestila je danas vukovarsko-srijemska policija.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Popucala stakla Učenik u Vukovaru bacio petardu u učionici: Policija morala intervenirati Pregled policije nakon dojave Četiri su dojave lažne Dojava o bombama na više mjesta u Zagrebu! Objavljeni su detalji prijetećeg maila

>> Vukovar: Lažna dojava o bombi u srednjoj školi

Nakon što je jučer ujutro vukovarska policijska postaja zaprimila dojavu o podmetnutoj bombi, policijske ophodnje žurno su izašle na mjesto događaja i osigurale ga. Prostor škole i okolo školske zgrade pregledali su djelatnici za protueksplozijsku zaštitu koji su utvrdili kako je riječ o lažnoj dojavi.

Kriminalističkom istragom policija je utvrdila kako je za dojavu odgovoran 16-godišnjak sa šireg vinkovačkog područja, navodi se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene