Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vukovarsko-srijemska policija otkrila je tko je jučer lažno dojavio da je u Tehničkoj školi Nikole Tesle podmetnuta bomba.


Lažnu telefonsku prijetnju da je u Tehničkoj školi Nikole Tesle u Vukovaru podmetnuta bomba jučer je dojavio 16-godišnjak sa šireg vinkovačkog područja, izvijestila je danas vukovarsko-srijemska policija.

>> Vukovar: Lažna dojava o bombi u srednjoj školi

Vezani članci Napad u Rusiji Otkrivene jezive poruke bivšeg učenika koji je ubio devetero djece u Rusiji: ''Danas ću ubiti puno biološkog smeća i ustrijeliti sebe'' Slika nije dostupna VIDEO Tragedija u Rusiji: Ubijeno devet osoba u pucnjavi u školi, ljudi su bježali kroz prozore. Napadač uhićen

Nakon što je jučer ujutro vukovarska policijska postaja zaprimila dojavu o podmetnutoj bombi, policijske ophodnje žurno su izašle na mjesto događaja i osigurale ga. Prostor škole i okolo školske zgrade pregledali su djelatnici za protueksplozijsku zaštitu koji su utvrdili kako je riječ o lažnoj dojavi.

Kriminalističkom istragom policija je utvrdila kako je za dojavu odgovoran 16-godišnjak sa šireg vinkovačkog područja, navodi se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook