Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbio test na alkohol i drogu

Daruvarac pušten sa Suda: Nije zadržan u pritvoru niti su mu određene mjere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Kovačević Daruvarac bit će priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, zbog izazivanja prometne nesreće, sinoć u mjestu Zapružane pokraj Benkovca.

Policijska uprava zadarska javlja kako se 32-godišnjeg Daruvarca sumnjiči za izazivanje prometne nesreće zbog neprilagođene brzine. Policija je objavila kako je odbio alkotest i test na droge te nije bio vezan pojasom. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Podsjetimo, Audi zadarskih oznaka u kojem je Daruvarac bio s 27-godišnjakom oko 4:30 sletio je s ceste. Nakon toga udario je u zaštitnu metalnu ogradu.

32-godišnji Darko Kovačević Daruvarac na slobodi čeka pravomoćnost presude od pet godina zatvora za premlaćivanje 18-godišnje Zadranke koje je šokiralo hrvatsku javnost.

"Daruvarac je ispitan jutros u policijskoj postaji u Benkovcu, a potom i na Prekršajnom sudu u Zadru odakle je pušten nesto prije 18 sati. Sud je napustio u društvu svog odvjetnika Borisa Radmana koji nam je u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio da ga je Kovačević angažirao i u ovom slučaju, no vise od toga nije htio govoriti. U pritvoru Daruvarac nije zadržan, i kako smo doznali - nije mu određena nikakva mjera", izvijestila je u Dnevniku reporterka Sanja Jurišić. 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene