Darko Kovačević Daruvarac ozlijeđen je u noći na četvrtak u prometnoj nesreći na cesti u mjestu Zapužane pokraj Benkovca. Trenutačno se nalazi u zadarskoj bolnici.

Galerija


Kako doznajemo iz Policijske uprave zadarske, iz još neutvrđenih razloga Audi zadarskih oznaka u kojem je Daruvarac bio s 27-godišnjakom oko 4:30 sletio je s ceste. Nakon toga udario je u zaštitnu metalnu ogradu.

Vezani članci Prometna nesreća na Prilazu Gjure Deželića - 4 Detalji teške nesreće: Smart se okrenuo na bok, udario u semafor, znak i parkirani Audi, pa završio na krovu Pružni prijelaz u Suhopolju - 5 Vozač mopeda (54) zabio se u rampu na pružnom prijelazu, pao pod vlak i poginuo

Policija još uvijek ne zna tko je vozio automobil, nepoznato je i je li koji od njih dvojice bio pod utjecajem alkohola. 27-godišnjak je doveden u prostorije policije, a Daruvarac je kolima Hitne pomoći prevezen u zadarsku Opću bolnicu.

Policija obavlja kriminalističko istraživanje samo nad 27-godišnjakom jer trenutačno do Daruvarca ne može doći. Pretpostavlja se da je do prometne nesreće došlo zbog neprilagođene brzine.

Podsjetimo, 32-godišnji Darko Kovačević Daruvarac na slobodi čeka pravomoćnost presude od pet godina zatvora za premlaćivanje 18-godišnje Zadranke koje je šokiralo hrvatsku javnost.

Venezuela u kaosu: U sukobima prosvjednika i policije ubijena žena, na ulicama tisuće ljudi, Guaido poziva na opći štrajk