Na poplavljenom području u šumskom predjelu Radinje policijski službenici zatekli su 20 stranih državljana koji su nezakonito ušli u Hrvatsku, izvještava policijska uprava brodsko-posavska.


U blizini su pronađena i dva tijela nepoznatih osoba čiji uzrok smrti nije poznat. Nakon opsežne potrage pronađeno je i treće tijelo, a policija još jednom upozorava na to da je Sava nabujala i predstavlja veliku opasnost pri nezakonitim prelascima granice.

"Policija je uvijek spremna pomoći, ali brinemo da se zbog pogoršanih zimskih uvjeta mogu dogoditi vrlo teške posljedice kod pokušaja preplivavanja, kao što je to današnje tragično stradavanje više osoba", rekao je glasnogovornik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Kovačević.

Hrvatska policija Policijski službenici iz Slavonskog Broda pronašli na granici tri mrtva tijela: Uputili su apel nezakonitim migrantima i aktivistima

Poziva i aktiviste nevladinih udruga koje pomažu migrantima da ih upozore na opasnosti kojima se izlažu u slučaju ilegalnih prelazaka granice.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju