Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan žalosti

Pokopane žrtve križevačkog krvnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Križevcima je danas dan žalosti a na gradskom groblju su pokopane žrtve pomahnitalog Stjepana Roškera koje su na posljednji počinak ispratile tisuće Križevčana.

Pokopani su Siniša Rošker (43), njegova kćer Jasmina (14) i majka Đurđa (63). Jedini preživjele iz obitelji Rošker, Jasminina majka i Sinišina supruga Snježana te njena kći Sanela, uz patnju i bol su sudjelovale na ispraćaju svojih najmilijih. Snježanu su morali nekoliko puta iznositi iz mrtvačnice jer se nekoliko puta onesvijestila.

Pročitajte i ovo Adolfo Macias, aka Fito Izdašan kriminalni dosje Tko je zloglasni ekvadorski narkobos Fito? Njegov bijeg izazvao je kaos i izvanredno stanje Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

Sanela Rošker danas je ocu posvetila pjesmu "Crni labud" Đorđa Balaševića, ali nije imala snage da ju pročita pa je to umjesto nje učinila jedna njena prijateljica. Jučer je pokopan njezin 19-godišnji dečko Tihomir Matoić. Na pogrebu je bilo nekoliko stotina učenika križevačke Osnovne škole Ljudevita Modeca koji su došli ispratiti svoju prijateljicu i kolegicu Jasminu Rošker.

Lijes ubijenog Siniše nosili su kolege policajci, a s njim su u grobnici pokopali njegovu kćer i majku. Županijski sud u Koprivnici je ubojici, koji se pred sucem branio šutnjom, odredio mjesec dana pritvora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene