U Križevcima je danas dan žalosti a na gradskom groblju su pokopane žrtve pomahnitalog Stjepana Roškera koje su na posljednji počinak ispratile tisuće Križevčana.


Pokopani su Siniša Rošker (43), njegova kćer Jasmina (14) i majka Đurđa (63). Jedini preživjele iz obitelji Rošker, Jasminina majka i Sinišina supruga Snježana te njena kći Sanela, uz patnju i bol su sudjelovale na ispraćaju svojih najmilijih. Snježanu su morali nekoliko puta iznositi iz mrtvačnice jer se nekoliko puta onesvijestila.

Vezani članci Pucnjava u Atlanti Jesu li napadi u Atlanti motivirani mržnjom prema Azijatima zbog pandemije ili zbog ovisnosti o seksu? Naselje za turske radnike koji će graditi prugu do Mađarske - 2 Pored Križevaca niknulo novo naselje: Uskoro će u njemu živjeti stotine radnika iz Turske

Sanela Rošker danas je ocu posvetila pjesmu "Crni labud" Đorđa Balaševića, ali nije imala snage da ju pročita pa je to umjesto nje učinila jedna njena prijateljica. Jučer je pokopan njezin 19-godišnji dečko Tihomir Matoić. Na pogrebu je bilo nekoliko stotina učenika križevačke Osnovne škole Ljudevita Modeca koji su došli ispratiti svoju prijateljicu i kolegicu Jasminu Rošker.

Lijes ubijenog Siniše nosili su kolege policajci, a s njim su u grobnici pokopali njegovu kćer i majku. Županijski sud u Koprivnici je ubojici, koji se pred sucem branio šutnjom, odredio mjesec dana pritvora.