Dnevnik.hr slavi svoj deseti rođendan, a velika postignuća pokazuju i brojevi ostvareni tijekom posljednjeg desetljeća koje je bilo ispunjeno uzbudljivim inovacijama na online sceni.


U posljednjih deset godina, koliko je DNEVNIK.hr prisutan na online news sceni, naš se portal može pohvaliti s više od 435.000 objavljenih članaka, koji su pregledani više od šest milijardi puta!

Vezani članci DNEVNIK.HR DNEVNIK.hr je najčitaniji portal u Hrvatskoj peti mjesec zaredom: Nadmašili konkurenciju s gotovo 2,14 milijuna stvarnih korisnika DNEVNIK.hr aplikacija Evo zašto biste trebali skinuti novu DNEVNIK.hr aplikaciju (ako to već niste napravili)

Prvi video news portal objavio je 170.000 video sadržaja u vlastitoj produkciji, a oni su uz ostali video sadržaj na DNEVNIK.hr-u bili pregledani 250 milijuna puta.

Kada je portal počeo s radom 2006., razvoj društvenih mreža bio je tek u povojima, a mobilne aplikacije nisu se koristile. Naša mobilna aplikacija danas je veoma popularna, pa su je čitatelji preuzeli 450.000 puta.

Da portal ide ukorak s inovacijama pokazuje i prošlogodišnji primjer parlamentarnih izbora kada je DNEVNIK.hr bio najposjećeniji mobilni portal u Hrvatskoj.

Da je DNEVNIK.hr portal kojem korisnici vjeruju potvrđuju i rezultati posjećenosti internetskih stranica iz lipnja u kojima je DNEVNIK.hr zabilježio rekordnu čitanost.

3. NAJČITANIJI NEWS PORTAL U HRVATSKOJ

Prema Gemius Audience istraživanju, zauzeo je poziciju trećeg najčitanijeg news portala u Hrvatskoj s 1.183.147 jedinstvenih korisnika te ostvario više od 65 milijuna pregleda stranica.

Kada smo startali prije deset godina distribucija vijesti bila je znatno drugačija nego danas, hvatali smo korak sa svim inovacijama, a čitatelji su to prepoznali i nagradili nas.

I dalje ćemo ići u korak s napretkom tehnologije i prezentacije sadržaja kako bi svojim čitateljima pružili točne i brze informacije.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju