Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šok i nevjerica u osječkom naselju Sjenjak.


Podrum pun oružja: dvije puške, cijev za puško-mitraljez, prigušivač za pušku, ručna bomba, tri protupješačke mine, eksploziv, dva upaljača za mine i više od sedam stotina raznog streljiva, pronašla je Osječanka dok je čistila podrumsku prostoriju koja je odnedavno u njezinom vlasništvu.

Vezani članci Grijanje, ilustracija Dobre vijesti za građane: Stižu manji računi za plin, stanovnici ovoga grada uštedjet će više od 200 kuna Oružje (Foto: MUP) Policija na istoku Hrvatske pronašla hrpu ilegalnog oružja

Odmah je pozvala policijske službenike i oružje je odneseno. Stanari su u strahu, a policija podsjeća da je i dalje u tijeku akcija 'Manje oružja, manje tragedija' te mole građane da misle na svoju i tuđu sigurnost.

'Pozivamo i apeliramo na sve one koji još u vsojim domovima skrivaju oružje i eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija mogu prijaviti policiji', rekao je Vlado Krznarić, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

'To ne smije biti u nikakvim stanovima ni podrumima ni kućama. Potpuno negativna stvar i nepoželjna', rekla je Nevena iz Osijeka.