Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Županijskom sudu u Splitu danas je počelo suđenje Luki Pezelju (26), optuženom za ubojstvo i pokušaj silovanja 21-godišnje studentice iz Trilja Kristine Šušnjare početkom siječnja ove godine.


Otac ubijene Kristine, koji je danas svjedočio, kazao je, među ostalim, da za ubojicu svoje kćeri želi najveću moguću kaznu, te je zamolio sudsko vijeće da njegovoga sina, brata pokojne Kristine, ne poziva za svjedoka, što je sudac prihvatio. 

Vezani članci Slika nije dostupna Ivica Šušnjara: Volio bih kad bi odslužio svih 30 godina Slika nije dostupna Luka Pezelj osuđen na 31 godinu zatvora

Iskaz brata pokojnice Luke Šušnjare pročitat će se na suđenju. I tužitelj i branitelj optuženoga Pezelja suglasili su se i da se majke ubijene Kristine i optuženoga za ubojstvo ne pozivaju za svjedoke.

Danas je svjedočio otac optuženoga, koji je rekao kako sporne noći nije primijetio ništa neobično, kao ni paljenje odjeće ubijene Kristine. Tijekom očeva iskaza optuženi Luka Pezelj je zaplakao, a zatim je, uz dopuštenje suca, zagrlio oca.

Suđenje se nastavlja sutra.