Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Počelo suđenje Luki Pezelju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Splitu danas je počelo suđenje Luki Pezelju (26), optuženom za ubojstvo i pokušaj silovanja 21-godišnje studentice iz Trilja Kristine Šušnjare početkom siječnja ove godine.

Otac ubijene Kristine, koji je danas svjedočio, kazao je, među ostalim, da za ubojicu svoje kćeri želi najveću moguću kaznu, te je zamolio sudsko vijeće da njegovoga sina, brata pokojne Kristine, ne poziva za svjedoka, što je sudac prihvatio. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kazna postala pravomoćna Pezelju potvrđena 31 godina zatvora Slika nije dostupna Povjerio se cimeru? Pezelj: Ne kajem i nisam se namjeravao ubiti

Iskaz brata pokojnice Luke Šušnjare pročitat će se na suđenju. I tužitelj i branitelj optuženoga Pezelja suglasili su se i da se majke ubijene Kristine i optuženoga za ubojstvo ne pozivaju za svjedoke.

Danas je svjedočio otac optuženoga, koji je rekao kako sporne noći nije primijetio ništa neobično, kao ni paljenje odjeće ubijene Kristine. Tijekom očeva iskaza optuženi Luka Pezelj je zaplakao, a zatim je, uz dopuštenje suca, zagrlio oca.

Suđenje se nastavlja sutra.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene