Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokreni nešto svoje

Počela je kao majka koja na tržištu nije mogla pronaći adekvatnu dječju opremu, a sada je vlasnica nagrađivanog dječjeg brenda

nastao iz Danirine da svom djetetu pruži najsigurniju zaštitu
nastao iz Danirine da svom djetetu pruži najsigurniju zaštitu Foto: PR
Danira Glavinić kreativna je i ambiciozna Bračanka koja proizvodi zaštitne navlake za krevetiće i ostale proizvode dječje opreme za spavanje. Vlasnica je brenda Dada &Rocco, za koji iz godine u godinu dobiva nagrade.

''Brend je nastao iz moje potrebe da svom djetetu pružim najsigurniju zaštitu. Kako zaštita koju sam tada zamislila nije postojala, sama sam krenula u realizaciju'', prepričava Danira svoje početke u kojima joj je pomogla majka, koja je i sama vrlo poduzetna.

Na svom je kuhinjskom stolu sašila prve primjerke zaštitnih navlaka. ''Kada sam vidjela koliko nam pomažu i olakšavaju prijeko potreban san, odlučila sam da taj spas želim ponuditi i drugim roditeljima. Tako smo krenuli u ovu predivnu avanturu'', kaže i dodaje kako smatra da je upravo to što su njezini proizvodi nastali iz potrebe jedne majke razlog njezine uspješnosti i traženosti.

nastao iz Danirine da svom djetetu pruži najsigurniju zaštitu Jastuk uško za slatke snove (Foto: PR)

''Na samom početku imali smo jednu radnicu, a danas sveukupno imamo 13 radnika. Iz dana u dan rastemo te vjerujem da će se taj broj vrlo brzo i povećati'', rekla je Danira, koja se danas može pohvaliti jednim od vodećih baby brendova na našim prostorima.

''Također smo prisutni diljem svijeta, što direktnom prodajom preko naše web-stranice, što preko lanca distributera. Posebno nas veseli povezanost s naših klijentima. Mi smo kao jedna velika sretna zajednica. Zajedno dijelimo mnogo lijepih i sretnih trenutaka, a to je naša najveća nagrada'', podijelila je s nama.

nastao iz Danirine da svom djetetu pruži najsigurniju zaštitu Danira Glavinić (Foto: PR)

Nagradu je Danira Glavinić osvojila i u natječaju ''Pokreni nešto svoje'', u kojem je dobila bespovratnu financijsku potporu u iznosu od 74 tisuće kuna te promociju i kontinuirano poslovno mentorstvo sljedećih šest mjeseci. ''Pokreni nešto svoje'' program je potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj koji promovira projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te korisnicima pruža mentorstvo u razvoju poduzeća te bespovratna sredstva. ''To je veliki vjetar u leđa za nas. Zahvalni smo što su ljudi prepoznali naš rad i udijelili nam ovo priznanje'', rekla je ova poduzetnica koja će novčana sredstva uložiti u kupnju strojeva koji će joj ubrzati pojedine dijelove proizvodnje i do 70 posto.

''Međutim, posebno me veseli i najzahvalniji smo na tome što ćemo imati mentore. Vjerujem da ćemo zajedno postići jako puno!'' zaključuje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene