Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka bolesne Tine

'Pobjegla sam s kćeri od alkohola, droge i dugova mog supruga'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Tonči Špika, otac male Tine koja boluje od rijetkog metaboličkog poremećaja, optužio svoju suprugu Magdalenu Balković da 600 tisuća kuna, koliko je u humanitarnoj akciji navodno prikupljeno za bolesnu djevojčicu, troši na luksuz, danas je njegova supruga odgovorila pismom medijima.

U priopćenju, koje posjedujemo, ali zbog dužine ne prenosimo u cijelosti, Magdalena Balković opovrgava sve navode svojeg supruga. Tvrdi kako ni o kakvom luksuzu nema govora. Tvrdi kako je upravo kuća njezinog supruga, u kojoj su zajedno živjeli, potpuno uređena, obnovljena i opremljena klima uređajima jer je Tina, zbog Pompeove bolesti, sklona infekcijama i tu, tvrdi nema govora o luksuzu.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku

>> Donacije za bolesnu kćerkicu roditelji trošili na luksuz?

Također opovrgava suprugove tvrdnje o kupnji luksuznog BMW-a. Magdalena tvrdi kako je prvotno kupljen golf 'trojka' kako bi Tinu mogla voziti na česte preglede u bolnicu. No, kako kaže, automobil se pokazao nedovoljno siguran za česta putovanja liječnicima u Zagreb, stoga ga je zamijenila novim fordom fokusom. Ubrzo je, zbog manjka novaca, novi automobil morala prodati i kupila je 9 godina star BMW (taj automobil, kaže, iako je star 9 godina, njezin suprug zove luksuznim), koji je vozila i kada je napustila supruga. Sada je i taj automobil, kaže, zamijenila za još jeftiniji hyundai.

Magdalena Balković tvrdi kako se novac 'topio' zbog njezinog supruga koji je, kako tvrdi, stalno bio u dugovima i tražio da se ti dugovi i njegove potrebe pokriju novcima iz donacija. Supruga optužuje i da se o bolesnoj Tini uopće nije brinuo te da je živio samo na način da se sve više zaduživao. Kada se jednom prilikom i zaposlio kao vozač, Magdalena tvrdi da njegova obitelj te novce nikada nije vidjela. Kaže da za svoju bolesnu kćer uopće nije brinuo, nikad je nije vozio u bolnicu, nego je to činila isključivo ona, a ponekada je, kaže, iz Slavonije dolazila njezina rodbina, kako ne bi stalno same išle na put. Supruga optužuje i za zlostavljanje, konzumiranje alkohola i narkotika pred djecom i prijetnje.

Tvrdi kako joj je zabranio da radi zarađuje, zbog čega ga je čak prijavila policiji. Magdalena Balković svoje tvrdnje potkrepljuje i sms porukama od kojih jednu i objavljujemo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene