PNUSKOK je u Splitu priveo nekoliko osoba zbog nezakonitog izdavanja građevinske dozvole za hotel na Bačvicama.

Galerija


Inspektori PNUSKOK-a došli su u Odsjek za graditeljstvo koji je dio Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Splita te su uhitili nekoliko osoba povezanih s izdavanjem građevinske dozvole za luksuzni hotel na Bačvicama, piše Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Policija, ilustracija Prijetili da će ga baciti s balkona, u strahu za život maloljetnik iznuđivačima dao 75.000 kuna Klapa Rišpet Publika ne prestaje pokazivati interes za koncert klape Rišpet u splitskom Spaladiumu

Utvrđene su nepravilnosti u postupku izdavanja građevinske dozvole, odnosno njome je navodno omogućena izgradnja većeg objekta nego što je bilo moguće s obzirom na veličinu građevinskog zemljišta.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara nije želio komentirati uhićenja PNUSKOKA. ''Službe PNUSKOK-a su ovdje, već su nekoliko puta bile. Izvijestile su nas o radnjama. Naše službe su pružile sve ono što je potrebno. Nikakvih novih informacija oko toga nemam. Sasvim sigurno da će službe koje provode te istražne operacije na vrijeme i pravodobno izvijestiti o tome što će se dogoditi, odnosno što se događa'', rekao je Opara.

Iz državne geodetske uprave poslali su kratko priopćenje: "Danas su u službene prostorije PUK-a Split pristupili službenici PNUSKOK-a ŽDO Split te su razgovarali su dvojicom službenika navedenog PUK-a.
Detaljnijim informacijama o navedenom ne raspolažemo''.